Bel ons

Neem contact met ons op via

+32 2 333 5050

Ma - vr 8.30 u - 17.30 u

Altijd up-to-date. Altijd makkelijk te plannen.

De wereld kan zo snel veranderen. Met leasing van GRENKE blijft u nooit achterop.

Word partner

Nog meer financieringsopties, nog minder bureaucratie en sneller contracten afsluiten - hebt u nog een reden nodig om partner te worden?

Start uw carrière bij GRENKE

Hebt u ondernemersgeest in uw DNA? We zijn op zoek naar mensen die een verschil willen maken.

GRENKE in België

Ondernemerschap kent een lange geschiedenis bij ons. GRENKE werd opgericht in Baden-Baden, Duitsland, in 1978. Ons eerste filiaal in België werd in 2006 geopend.

Waar bent u naar op zoek?

 
...het juiste product vinden.
...GRENKE-partner worden.
...openstaande vacatures bekijken.
…informatie over aandeelhouders.

OF

De gepaste oplossing voor elk type ondernemer

Oplossingen voor bedrijven

Wordt u markt almaar dynamischer? Wij bieden financieringsoplossingen die u snel laten reageren terwijl u ook de markt vormgeeft.

Oplossingen voor zelfstandigen

Zelfstandig zijn betekent niet dat u alles zelf moet doen. Dat geldt vooral als het gaat over investeren of liquiditeit garanderen. U kunt de juiste oplossingen voor zelfstandigen hier vinden.

Oplossingen voor overheden

Hoeveel potentieel hebben openbare instellingen? Heel veel als de juiste oplossingen aanwezig zijn. We helpen u bij het moderniseren van uw school, gemeente of sociale organisatie.

Onze sectorexpertise

Voor diegenen die wat vrijheid nodig hebben

U bent snel en flexibel als het gaat om het behandelen van klantaanvragen. We denken dat hetzelfde moet gelden voor financiering.

Voor diegenen die handel willen drijven

Voor u kunt verkopen, moet u aankopen. We helpen u de liquiditeit te halen die u nodig hebt.

Voor diegenen die dingen gedaan willen krijgen

Wat hebt u nodig voor uw werk? Vrije handen. Laat ons gewoon uw financiële zaken regelen en dan is dat geregeld.

Voor diegenen die mensen op de eerste plaats zetten

Geeft u het beste van zichzelf voor anderen? Wij zorgen voor de rest zodat u zich kunt focussen op wat ertoe doet.

Voor diegenen die een voorsprong nodig hebben

Als u groot gaat denken, hebt u ook de mogelijkheid nodig om grote investeringen te maken. Geen probleem - we hebben de oplossingen die bij uw ambities passen.

Wanneer is leasing de moeite waard

Wanneer het om middelen gaat zoals laptops, kassasystemen en telecom in het bijzonder, is er een vraag die ondernemers zichzelf altijd moeten stellen: moet ik ze echt kopen? Leasing is vaak de betere keuze.

Classic Lease: keuzevrijheid inbegrepen

Met Classic Lease kunt u uw apparatuur steeds up-to-date houden. Na afloop van de basisleasetermijn hebt u drie opties: teruggave, aankoop of de leasing verderzetten. Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de productvoordelen.

Welk type leasing past bij u?

Probeer het nu! Vraag Resultaat

In drie stappen naar de gepaste leaseoplossing

GRENKE biedt een aantal leaseoplossingen aan in functie van uw investeringsbehoeften. Doe de test en kom te weten welke oplossing het best bij je past.

Doet u verschillende keren per jaar investeringen?

Investeert u regelmatig in verschillende types van middelen voor uw bedrijf?

Besteedt u veel tijd aan het ondertekenen van leasing- en aankoopovereenkomsten voor uw bedrijfsuitrusting?

De juiste leasingoplossing voor u is de raamovereenkomst

U hebt hogere investeringsbehoeften en hebt de flexibiliteit nodig die dit met zich meebrengt. Dat is precies wat u krijgt met de raamovereenkomst van GRENKE . Deze laat u toe kantooruitrusting te leasen op een manier die voldoet aan uw behoeften. We adviseren u graag – neem gewoon contact op.

De juiste leasingoplossing voor u is Classic Lease

U bent op zoek naar coherente betalingen die u zekerheid geven inzake uw investeringsplannen, maar wilt ook flexibel blijven. U hoeft niet verder op zoek - de Classic Lease-optie van GRENKE is wat u nodig hebt. We adviseren u graag – neem gewoon contact op.

Probeer het nu!
Ja
Nee

33

We zijn actief in 33 landen wereldwijd (op 31 december 2022)

2.000

Meer dan 2.000 werknemers wereldwijd
(op 31 december 2022)

3,1

3,1 miljard nieuwe omzet in euro


(Totale aquisitiekosten van alle nieuw verworven leaseactiva, aangekochte volumevorderingen in factoring en nieuwe kredietverleningen aan KMO's in de GRENKE-groep, incl. Franchisepartners in 2022.)

33.000

Ongeveer 33.000-resellers wereldwijd werken al samen met GRENKE.
(op 31 december 2022)

33

We zijn actief in 33 landen wereldwijd (op 31 december 2022)

2.000

Meer dan 2.000 werknemers wereldwijd
(op 31 december 2022)

3,1

3,1 miljard nieuwe omzet in euro


(Totale aquisitiekosten van alle nieuw verworven leaseactiva, aangekochte volumevorderingen in factoring en nieuwe kredietverleningen aan KMO's in de GRENKE-groep, incl. Franchisepartners in 2022.)

33.000

Ongeveer 33.000-resellers wereldwijd werken al samen met GRENKE.
(op 31 december 2022)

GRENKE in uw buurt

Het is eenvoudig om ons te vinden. Selecteer uw land, geef uw locatie in en het dichtsbijzijnde GRENKE-agentschap wordt weergegeven.

Thats.magazine is het nieuwe online magazine van GRENKE voor ondernemers. Zowel technologische ontwikkelingen als economische ontwikkelingen komen aan bod, maar ook inspirerende verhalen van mede-ondernemers uit verschillende sectoren.

Denken als een ondernemer is onderdeel van ons DNA

Wat onderscheidt een ondernemer ? Voor ons is het voornamelijk de moed om nieuwe dingen uit te proberen en ideeën te realiseren. Uiteindelijk is GRENKE ook als een idee begonnen. Ondertussen zijn we een wereldwijde financieringsexpert.

Een KMO die voor KMO’s werkt

We hebben sinds 1978 financieringsoplossingen ontwikkeld voor kleine en middelgrote bedrijven. We kennen onze weg. We kennen de behoeften van ondernemers die ideeën willen realiseren. We kennen oplossingen die dat mogelijk maken. Klanten uit heel uiteenlopende sectoren hebben sinds 1978 op ons vertrouwd. En hopelijk kunnen wij ook u helpen in alle vertrouwen.

Recent nationaal nieuws

23

mei 2023

Leasing - een oplossing voor je IT-uitrusting

Zijn core business: refurbished, gecertificeerd en eersteklas IT-materiaal leasen aan kmo’s (kleine en middelgrote ondernemingen). iTakecare mikt op de 1.000.000 btw-plichtige kmo’s in België, en i...

01

feb. 2023

Welke leasing past het best bij jou?

CLASSIC RENT Deze formule is handig wanneer je niet van plan bent om een afkoopwaarde te bepalen. Het is een huurfomule met een bepaalde looptijd. Dankzij deze commerciële renting heb je de mogelij...