Asset Financing

Maakt de grootte van het bedrijf het grote verschil?  Wat ons betreft niet. Het maakt niet uit of u een lokaal bedrijf bent of wereldwijde speler - bij GRENKE krijgt u de financiering die u nodig hebt voor uw apparatuur.

Bel ons

Neem contact met ons op via

+32 2 333 5050

Ma - vr 8.30 u - 17.30 u

Wat u nodig hebt, op de manier waarop u het nodig hebt

U hebt nieuwe apparatuur nodig en wij bieden de gepaste financiering.

Voor elk bedrijf

We hebben de financiering die bij uw behoeften past  en de apparatuur financiert die u wilt.

Uw contactpersoon bij GRENKE stelt een offerte op op uw maat op . Of u nu een grote of kleine onderneming bent, we dat maakt voor ons geen verschil. We bieden steeds een passende financiering.

De voordelen voor u

Vraagt u zich af wat financiering bij GRENKE u te bieden heeft? Zoek niet verder.

Snel

U hoeft niet te lang te wachten op uw nieuwe apparatuur.

Op maat

We maken onze aanbieding op maat zodat ze aan uw behoeften voldoet.

Makkelijk te plannen

Bij ons kunt u heel wat middelen financieren.

Persoonlijk

We werken samen met u om de het juiste type financiering te vinden.

Snel

U hoeft niet te lang te wachten op uw nieuwe apparatuur.

Op maat

We maken onze aanbieding op maat zodat ze aan uw behoeften voldoet.

Makkelijk te plannen

Bij ons kunt u heel wat middelen financieren.

Persoonlijk

We werken samen met u om de het juiste type financiering te vinden.

Wat u kunt financieren

Er zijn heel wat mogelijkheden voor middelenfinanciering. Neem een kijkje in ons overzicht om een idee te vormen. Kunt u het product niet zien? Neem contact met ons op.

Koffieautomaten

Een kop koffie die wordt uitgeschonken met een druk op de knop is een geweldige manier om de dag te starten. Het helpt om het dipje na de lunch te overwinnen. Deel het gevoel met je werknemers met financiering voor koffieautomaten van ons.

kantoormeubilair

As u wilt uitbreiden, kan nieuwe kantooruitrusting aankopen een kostelijke zaak worden. U kunt uw aankoop financieren bij GRENKE, van een gewone kantoorstoel tot een volledige receptieomgeving.

Kassasystemen

U leeft voor verkoop - en dat houdt u boven water. Het juiste kassasysteem kan u daarbij helpen. Dat omvat kassacomputers, besturingspanelen, scanners, ontvangstbewijsprinters en cashlades. Maar hoe financiert u het systeem? Met ons.

IT-hardware

Vandaag zijn mobiele apparaten onmisbaar in het dagelijkse werkleven. Velen zien het als het meest essentiële hulpmiddel voor hun werk. Toestellen, servers en geheugen zijn echter niet goedkoop. We weten dat - en we helpen u ze te financieren.

Fitnessmachines

U helpt uw klanten om gezond te blijven. Om dat te doen hebt u de juiste fitnessmachines nodig. Of u gewoon een cross-trainer nodig hebt of uw volledige fitnessruimte moet uitrusten, GRENKE is uw ideale financieringspartner.

Compressoren

Compressoren worden gebruikt bij heel wat toepassingen, van bouwwerven tot werkplaatsen, alsook voor schoonmaak. Waarvoor u compressoren ook nodig hebt, wij verlichten de druk als het op kosten aankomt. Met GRENKE kunt u uw apparatuur eenvoudig financieren.

Vorkliften

Zware dingen in beweging krijgen is uw werk. Om dat te doen hebt u vorkliften nodig. Ze zullen heel wat moeten doorstaan - tenslotte zult u er elke dag heel wat gewicht mee dragen. Wij kunnen u helpen met het zware hijswerk wat financiering betreft.

Hoteluitrusting

Schoonmaakapparatuur, hotelsoftware, kamerbemeubeling: als u een hotel uitbaat, moet u aan vele dingen denken. Een ding waarover u zich geen zorgen hoeft te maken, is financiering. GRENKE zorgt daarvoor.

Audiovisuele uitrusting

U denkt in geluiden en beeld. Breng uw ideeën in de praktijk - u hebt alleen de juiste apparatuur nodig. GRENKE biedt een eenvoudige manier om camera’s, microfoons en verlichtingsapparatuur te financieren.

Frankeermachines

Uw bedrijf verstuurt ontelbare brieven per dag. Een postzegel op elke enveloppe kleven is een tijdrovend werk. Dan heeft u een frankeermachine nodig. Maar hoe financiert u deze? Het is heel simpel: met ons.

Medische apparatuur

De gezondheid van mensen is uw topprioriteit. U moet kunnen vertrouwen op de apparatuur die u gebruikt. U kunt ook op ons vertrouwen als het gaat om de financiering van uw medische apparatuur.

Software

U hebt de hardware al. Alleen de toepassingen ontbreken nog. Geloof het of niet, u kunt zelfs software financieren via GRENKE. 

LED-technologie

U brengt licht in de wereld. LED-technologie is niet alleen een onnavolgbare manier om gedeelte van een ruimte te accentueren, het biedt ook een enorm potentieel voor creativiteit en innovatie. Het is echter niet goedkoop. We zijn er voor u. Bij GRENKE zijn hoge kosten geen probleem.

E-bikes

Wilt u lange uren tijdens het spitsverkeer vermijden en intussen nog iets doen voor het milieu en uw gezondheid? Kan uw bedrijf fietsen aanbieden met de recentste e-bikes? Met GRENKE kunt u de gezondheid en het geluk van uw personeel financieren.

Multimedia-apparatuur

Apparatuur voor multimedia is nodig op heel wat gebieden. Dit omvat projectors, monitors en projectieschermen alsook monitorhouders, hoofdtelefoons en meer. U kunt dit alles financieren via GRENKE.

Beveiligingstechnologie en alarmsystemen

Werkplekken binnen uw bedrijf staan vol waardevolle apparatuur. Dat betekent dat deze beschermd moet worden. Veiligheidssystemen, alarmsystemen en bewakingscamera’s zorgen daarvoor - en GRENKE zorgt voor de financiering.

Kopieermachines, printers

Kopieermachines en printers zijn continu in gebruik in kantoren. Bijgevolg moeten ze veerkrachtig zijn. Toestellen van hoge kwaliteit zijn echter vaak duur. Met GRENKE is dat echter geen probleem. U kunt uw kopieermachines en printers eenvoudig financieren.

Garage-uitrusting en machines

In uw werkplaats bent u omgeven door apparaten en machines die uw werk eenvoudiger maken. Net zoals GRENKE -met de juiste financiering.

Telecom

Vlotte communicatie is vaak cruciaal bij dagelijkse activiteiten. Daarom hepen we uw telecom te financieren.

Bouwgereedschap

Of u een graafmachine, dumper of betonmixer nodig hebt - we ondersteunen u met uw gereedschap.

Schoonmaakmachines

Te allen tijde schoon houden - woorden om naar te leven! Maar hoe slaagt u daarin? Met vloerschrobbers, stofzuigers en drukwassers. We helpen u de kosten op te ruimen. Bij GRENKE kunt u alles financieren.

1 / 21

Hoe financiering eruit kan zien

Betaal minder, krijg meer

DE UITDAGING
Een ziekenhuis moet al zijn ziekenhuisbedden vervangen. Het plan is om dit per afdeling te doen in plaats van alles in één keer.

 

DE OPLOSSING
Met de Raamovereenkomst van GRENKE krijgt het ziekenhuis continu gunstige voorwaarden,  ondanks het feit dat de aankoop op verschillende tijdstippen plaatsvindt.

Stap voor stap

DE UITDAGING
De freesmachine van een ambachtelijke werkplaats begeeft het. De werkplaats moet een nieuwe kopen die de dagelijkse belasting van het werk aan kan.

 

DE OPLOSSING
De werkplaats betaalt een vaste maandelijkse afbetaling. Op het einde van de leaseperiode kan de werkplaats de apparatuur blijven gebruiken of ze vervangen door een recenter model, waardoor het risico op een nieuwe panne wordt verlaagd.

Het voor kleine bedrijven mogelijk maken om grootse dingen te doen

DE UITDAGING
Een kleine verkoper van biovoeding wil overschakelen naar een elektronisch betalingssysteem. Jammer genoeg is dat heel duur in aankoop.


DE OPLOSSING
Met een Classic Lease-contract betaalt de verkoper een vast maandelijks bedrag. Dat betekent dat hij zich het nieuwe kassasysteem heel eenvoudig kan veroorloven.

Onze Asset Financing-producten

Sectoren, grootte, behoeften - dat zijn de dingen die elk bedrijf uniek maken. Daarom bieden we u meer dan één financieringspad.

Rijke ervaring in financiering

We begonnen met het leasen van kantooruitrusting in 1978. We zijn pioniers in onze branche.

Leasing is waarin we echt uitblinken

Leasing is  waarmee we begonnen zijn, en we zijn nooit gestopt met het aan te bieden. Integendeel - ons portfolio is gegroeid.

We willen elk bedrijf de kans geven om zijn uitrusting te financieren. Het is een dienst waar vele klanten dankbaar gebruik van maken.

info

Word een van onze partners

Als handelaar wilt u aan de behoeften van uw klanten kunnen voldoen. Dat kunt u met onze hulp. Als partner van GRENKE krijgt u verschillende betalingsopties en speciale voorwaarden.

GRENKE heeft nog meer te bieden

De volgende oplossingen kunnen ook interessant zijn voor u.