We zijn zelfverzekerde oplossingen­bedenkers

Houdt u van echte uitdagingen? Dat klinkt ons als muziek in de oren.

Doordat u gedurende een aantal jaren een baan hebt uitgeoefend, hebt u uzelf en andere bewezen dat u goed bent in uw werk en dat u beter dan gemiddeld presteert. Nu wacht u op de volgende stap in uw carrière en bent u op zoek naar uitdagingen die een stap vooruit zijn tegenover wat u tot nu toe hebt gedaan. We houden van deze houding. We denken op dezelfde manier. Laten we dus samen een succesvolle toekomst uitbouwen en groeien.

Onze klanten zijn ondernemers. En wij leven op dezelfde manier als hen.

Dit is precies de ingesteldheid die we ook willen van onze werknemers. We zijn op zoek naar werknemers die actief betrokken willen zijn in ons bedrijf en iets willen bereiken. Voor hun persoonlijke en ons gedeelde succes.

Bel ons

Neem contact met ons op via

+32 2 333 5050

Ma - vr 8.30 u - 17.30 u

“Naar het buitenland gaan is altijd mijn droom geweest. Dankzij GRENKE komt deze droom nu uit."

// BIANCA AYYILDIZ, Project Manager Sales Organisation Support

Opportuniteiten over de hele wereld

‘Zelfs mijn gecombineerde werk- en studieprogramma in international business aan de DHBW Karlsruhe stond in het teken van mijn ultieme doel om ooit in het buitenland te werken. In mijn huidige baan in factoring heb ik veel contact met franchisenemers en filialen in heel Europa. Nu komt mijn droom uit. Ik emigreer naar de andere kant van de wereld om in het GRENKE-filiaal in Sydney, Australië te gaan werken. Ik heb gemengde gevoelens over vertrekken. Vanaf de eerste dag werd er veel van mij verwacht, maar ik heb ook heel wat aanmoediging en steun gekregen. Als de kans om naar Australië te gaan niet was gekomen, was ik met veel plezier hier bij GRENKE in Baden-Baden gebleven.’

Een gemeenschappelijke eigenschap die vele van onze werknemers delen is ondernemerschap

Ondernemerschap is onderdeel van onze bedrijfscultuur - daarom zijn we op zoek naar werknemers die op dezelfde manier als wij denken. Mensen die niet alleen hun werk willen doen, maar ook actief betrokken zijn in ons bedrijf. Zodat we samen kunnen groeien, op persoonlijk en professioneel vlak.

Wat maakt werken bij GRENKE zo speciaal

U hebt de juiste omgeving nodig om uw carrière succesvol te bevorderen en op uw best te presteren. GRENKE kan u optimale arbeidsomstandigheden bieden.

We blijven niet hangen bij vaste denkpatronen als het om oplossingen gaat. En binnen onze teams hebben we geen ouderwetse, strikte hiërarchie.

We geloven sterk in individuele verantwoordelijkheid en autonoom werken. Tenslotte kan je enkel als een ondernemer denken als je hiertoe de vrijheid krijgt.

We zijn een wereldwijde speler, maar ook een familiebedrijf en hechten belang aan open en eerlijke werkrelaties.

Uw persoonlijke ontwikkeling verderzetten en ons bedrijfssucces samen verder  verhogen is onderdeel en doel van onze bedrijfscultuur.

We blijven niet hangen bij vaste denkpatronen als het om oplossingen gaat. En binnen onze teams hebben we geen ouderwetse, strikte hiërarchie.

We geloven sterk in individuele verantwoordelijkheid en autonoom werken. Tenslotte kan je enkel als een ondernemer denken als je hiertoe de vrijheid krijgt.

We zijn een wereldwijde speler, maar ook een familiebedrijf en hechten belang aan open en eerlijke werkrelaties.

Uw persoonlijke ontwikkeling verderzetten en ons bedrijfssucces samen verder  verhogen is onderdeel en doel van onze bedrijfscultuur.

Waarom u uw carrière bij GRENKE moet verderzetten

Het is niet eenvoudig om te beslissen waar u met uw carrière naartoe wil. We raden een bedrijf aan dat continu groeit en een moderne bedrijfsfilosofie heeft gebaseerd op succes. GRENKE.

De opportuniteiten die we te bieden hebben

Het spreekt voor zich dat we als succesvol bedrijf interessante carrièrevooruitzichten, internationale verwachtingen en aantrekkelijke voorwaarden kunnen bieden. Maar de manier waarop we werken is nogal anders. Zoals ondernemers. We hebben heel wat vrijheid, beslissingsbevoegdheid en medezeggenschap Onze houding wordt gekenmerkt doordat we elke uitdaging aangaan en dat stapje verder gaan om de beste oplossing te vinden. Mensen die deze manier van werken aantrekkelijk vinden, hebben een schitterende carrière voor de boeg binnen ons bedrijf. Alles begint met een promotie. En dat hoeft niet te stoppen zodra je manager bent geworden.

Welk vakgebied trekt u aan?

Als internationale specialist in financiering kunnen we u interessante arbeidskansen en uitdagingen in uw belangrijkste expertisedomeinen bieden.

Hebben we uw interesse gewekt?

Bent u op zoek naar een omgeving die u helpt zich te ontwikkelen? Indien wel, bent u naar de juiste plaats gekomen. Neem een kijkje bij onze vacatures en vind de functie die het best bij u past.

Wat wilt u nog weten? We zijn hier om u te helpen.

Meer weten over werken bij GRENKE ? Neem dan gewoon contact op met ons HR-talentwervingsteam of  stuur ons een bericht via het contactformulier.

HR Belgium

 
Telefoon: +32 333 50 50

Meer over ons

De GRENKE Group

Onze oplossingen helpen klanten over de hele wereld om hun bedrijf te laten groeien op exact de wijze die zij kiezen. Wij zorgen voor financiële speelruimte waar dat nodig is en maken het voor hen mogelijk om markten en klanten met nieuwe ideeën te bestormen. Klik op de link voor meer informatie.

Evenementen

Als succesvol bedrijf zijn we altijd op zoek naar stagairs die samen met ons willen groeien. U kunt ons persoonlijk ontmoeten op verschillende beroeps- en carrièrebeurzen. Klik op de link voor de volgende geplande evenementen.