Bel ons

Neem contact met ons op via

+32 2 333 5050

Ma - vr 8.30 u - 17.30 u

We zijn ervaren trendsetters

Hebt u er vertrouwen in dat u echt goed bent in uw werk? Dat is wat we willen zien.

Als ervaren manager hebt u waarschijnlijk een rijke carrièregeschiedenis. Maar dat betekent niet dat u op uw lauweren wilt rusten. Integendeel. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging waar u kunt opkomen voor uw eigen ideeën en voor een nieuw momentum kunt zorgen? Dat is de houding die we willen zien. Het past bij de cultuur die we nastreven binnen ons bedrijf. We willen dus genieten van de mogelijkheid om succesvol te zijn en samen met u te groeien.

Onze klanten zijn ondernemers. En wij leven op dezelfde manier als hen.

Dit is precies de ingesteldheid die we ook willen zijn bij onze werknemers. We zijn op zoek naar werknemers voor ons managementteam die hun ideeën bij ons willen realiseren. Voor hun persoonlijke en ons gedeelde succes.

"Ik heb het geluk dat mijn beroep ook mijn hobby is."

// MICHAEL PARSIEGLA-AMATO, Vice President

Verandering als carrièremotor

‘GRENKE is een uiterst innovatief bedrijf. Er zijn continu nieuwe uitdagingen. Dit betekent ook dat je dingen moet doen die je nog nooit hebt gedaan. Je moet het willen - en niet alleen als manager. Maar als je de juiste bereidheid toont, biedt GRENKE enkele fantastische opportuniteiten aan zijn werknemers. Maar beweren niet alle bedrijven dat? Misschien. Maar wij belichamen die bewering. Ik ben hiervan zelf een van de beste voorbeelden. Ik was oorspronkelijk een timmerman en ging in 2001 als leasingadministrator werken bij GRENKE. Ik ben managing director sinds 2014 en heb zelfs internationale verantwoordelijkheid opgenomen als Vice President sinds 2018.’

Een gemeenschappelijke eigenschap die vele van onze werknemers delen is ondernemerschap

Ondernemerschap is onderdeel van onze bedrijfscultuur - daarom zijn we op zoek naar werknemers die op dezelfde manier als wij denken. Mensen die niet alleen hun werk willen doen, maar ook actief betrokken zijn in ons bedrijf. Zodat we samen kunnen groeien, op persoonlijk en professioneel vlak.

Wat maakt werken bij GRENKE zo speciaal

U hebt de juiste omgeving nodig om teams te sturen en uitdagende projecten succesvol voort te stuwen. GRENKE kan u optimale arbeidsomstandigheden bieden.

We geloven sterk in beslissingsvrijheid en duidelijk gedefinieerde verantwoordelijkheidsgebieden. Tenslotte kan je enkel als een ondernemer denken als je hiertoe de vrijheid krijgt.

We blijven niet hangen bij vaste denkpatronen als het om oplossingen gaat. En er zijn geen starre structuren in onze processen.

We zijn een wereldwijde speler en geven onze managers internationale kansen waarbij ze zichzelf kunnen bewijzen.

Uw persoonlijke ontwikkeling verderzetten en ons bedrijfssucces samen verder verhogen is onderdeel en doel van onze bedrijfscultuur.

We geloven sterk in beslissingsvrijheid en duidelijk gedefinieerde verantwoordelijkheidsgebieden. Tenslotte kan je enkel als een ondernemer denken als je hiertoe de vrijheid krijgt.

We blijven niet hangen bij vaste denkpatronen als het om oplossingen gaat. En er zijn geen starre structuren in onze processen.

We zijn een wereldwijde speler en geven onze managers internationale kansen waarbij ze zichzelf kunnen bewijzen.

Uw persoonlijke ontwikkeling verderzetten en ons bedrijfssucces samen verder verhogen is onderdeel en doel van onze bedrijfscultuur.

Waarom u uw carrière bij GRENKE moet verderzetten

U moet heel goed nadenken waar u uw carrière verderzet als ervaren manager We raden een bedrijf aan dat continu groeit en een moderne bedrijfsfilosofie heeft gebaseerd op succes. GRENKE.

De opportuniteiten die we te bieden hebben

Het spreekt voor zich dat we als succesvol bedrijf interessante carrièrevooruitzichten, internationale verwachtingen en aantrekkelijke voorwaarden kunnen bieden. Maar de manier waarop we werken is nogal anders. Zoals ondernemers. We geven u heel wat vrijheid waaronder de bevoegdheid om onafhankelijk beslissingen te nemen en strategische doelstellingen helpen vorm te geven. Maar we geven u ook heel wat verantwoordelijkheid - voor budgetten, voor mensen en om te garanderen dat os bedrijf klaar is voor de toekomst. Mensen die deze manier van werken aantrekkelijk vinden zijn van harte welkom bij GRENKE. Ze krijgen heel wat opportuniteiten om ons bedrijf te helpen vorm geven en hun stempel te drukken.

Welk vakgebied trekt u aan?

Als internationale specialist in financiering bieden we u interessante arbeidskansen en uitdagingen in uw belangrijkste expertisedomeinen.

Hebben we uw interesse gewekt?

Bent u op zoek naar een omgeving die u helpt zich te ontwikkelen? Indien wel, bent u naar de juiste plaats gekomen. Neem een kijkje bij onze vacatures en vind de functie die het best bij u past.

Wat wilt u nog weten? We zijn hier om u te helpen.

Meer weten over werken bij GRENKE? Neem dan gewoon contact op met ons HR-talentwervingsteam of stuur ons een bericht via het contactformulier.

HR Belgium

 
Telefoon: +32 333 50 50

Meer over ons

De GRENKE Group

Onze oplossingen helpen klanten over de hele wereld om hun bedrijf te laten groeien op exact de wijze die zij kiezen. Wij zorgen voor financiële speelruimte waar dat nodig is en maken het voor hen mogelijk om markten en klanten met nieuwe ideeën te bestormen. Klik op de link voor meer informatie.

Evenementen

Als succesvol bedrijf zijn we altijd op zoek naar stagairs die samen met ons willen groeien. U kunt ons persoonlijk ontmoeten op verschillende beroeps- en carrièrebeurzen. Klik op de link voor de volgende geplande evenementen.