GRENKE voor openbare diensten

We geven gemeenten, scholen en sociale organisaties de vrijheid die ze nodig hebben. We doen hetzelfde voor clubs, verenigingen, religieuze instellingen en hun organisaties. We doen dit met financiering op maat  en persoonlijk advies op gelijke voet.

Uitstekende voorwaarden en een eenvoudige verwerking

GRENKE helpt al heel wat gemeenten en openbare instellingen met specifieke financieringsoplossingen.

U kunt vertrouwen op onze ervaring

Feiten tellen. Dat is precies waarom GRENKE de juiste keuze is voor u. Mensen waarderen ons niet alleen om de expertise die we hebben opgebouwd gedurende meer dan 40 jaar samenwerking met openbare instellingen, maar ook omdat we onze klanten persoonlijk hulp bieden, van het eerste contact tot het einde van het contract. Dat geeft u gemoedsrust wanneer het om verantwoordelijk beheer van fondsen gaat. Ook hebben we ervaring in openbare aanbestedingen. Onze leaseoplossingen zijn dan ook ideaal om aan de behoeften van organisaties  en overheden te voldoen. We kijken alvast uit naar een gesprek met u. 

U bent in veilige handen bij GRENKE

Ervaren

Transparant

Persoonlijk

Op maat

Ervaren

Transparant

Persoonlijk

Op maat

Bel ons

Neem contact met ons op via

+32 2 333 5050

Ma - vr 8.30 u - 17.30 u

Onze diensten om u voorsprong te laten nemen

Van 3D-printers tot laptops voor verkoop en cafetaria-uitrusting, met de financieringsoplossingen van GRENKE kunt u uw productiviteit, concurrentiepositie en werkomgeving verbeteren.

Ervaring zorgt voor vertrouwen

GRENKE geeft u de vrijheid die u nodig hebt om uw ondernemersgeest te ontketenen. Wij bieden oplossingen op uw maat en tegen uitstekende voorwaarden.

Uw succes is wat ons drijft

Sinds 1978 hebben we bedrijven met passie geholpen om dingen gedaan te krijgen. GRENKE is een veelzijdige bemiddelaar voor kleine en middelgrote bedrijven. 

Het maakt niet uit of u actief bent in de industrie, retail of de dienstensector. Onze ervaring is er om u te steunen.

Voorgestelde oplossingen

We helpen u graag verder met ons aanbod: