Bel ons

Neem contact met ons op via

+32 2 333 5050

Ma - vr 8.30 u - 17.30 u

Voordelen voor partners

Bespreekt u producten met uw klanten? Wat als u kunt praten over kansen, potentieel en ideeën? Hoe? Eenvoudigweg door grenke-partner te worden.

Hebt u er ooit aan gedacht om uw klanten meer dan gewoon een productgamma te bieden? Veel handelaars bieden ook een gamma aan financieringsopties aan. Het voordeel hiervan is dat klanten aankopen kunnen financieren op een manier die voldoet aan hun behoeften. En wat zijn de voordelen voor u? Financieringsopties zoals leasing kunnen eenvoudig geïntegreerd worden in uw bestaande processen. Zo hebt u in geen tijd het juiste aankoopalternatief voor elke klant. Ondertekenen is ook snel, eenvoudig en gebeurt digitaal. Met eSignature kunnen uw klanten alle contracten online tekenen.

We geven u graag persoonlijk advies om u dit alles snel te helpen implementeren. De eerste is stap is de voorwaarden aanpassen zodat deze bij u passen. Uw contactpersoon is ook beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden - en bevindt zich ook nog in uw buurt. Uiteindelijk willen we dat u succesvol bent.

Uw uitdagingen - onze oplossingen

Wat uw branche ook is, we hebben de ideale oplossing voor u.

Sales Support

Veel klanten proberen alternatieven te vinden voor conventionele aankopen. Met onze oplossingen kunt u leasing en renting aanbieden.

info

Uw behoeften zijn uniek, en dat is ons financieel advies ook.

Hebt u een heel specifieke vraag? Dan horen wij dat graag.

Minder tijd aan administratie, meer tijd met klanten

Offertes en contracten opmaken vergt tijd - tijd die u liever besteedt aan het zorgen voor uw klanten. We hebben de perfecte oplossing zodat u dat kunt doen.

Het Grenke-partnerportaal

Ons partnerportaal elimineert alle bureaucratie die gepaard gaat met het verwerken van financiering. Bereken offertes op een eenvoudige manier en dien online aanvragen in. U hebt binnen enkele minuten antwoord van ons. U kunt dan onmiddellijk de puntjes op de i zetten bij uw klantcontracten. U kunt ook de status van uw contracten te allen tijde bekijken waardoor u meer tijd hebt om zich te concentreren op de dingen die echt van belang zijn.

eSignature

Stel het contract ‘s morgens op en ontvang het tegen lunchtijd ondertekend terug. Te mooi om waar te zijn? Niet met eSignature.

Handtekening die tijd en geld bespaart

Met eSignature kunt u tijd besparen voor uw klant en voor uzelf. Contracten kunnen eenvoudig online worden ondertekend - er moet geen hele vergadering worden georganiseerd om gewoon een papier te ondertekenen. Kom meer te weten eSignature en aanverwante functies.

Succesvol zijn vraagt sterke partnerschappen

We hebben al heel wat ervaring verzameld tijdens onze werkzaamheden. Daardoor weten we wat er toe doet - hechte en langdurige partnerschappen smeden.

Hand in hand met u.

Wanneer we samenwerken met partners, hebben we één doel in gedachten: succesvolle relaties die de tand des tijds doorstaan. Nauwe samenwerking is van cruciaal belang om dat doel te bereiken.

We staan altijd voor u klaar om persoonlijk de nodige expertise te bieden. Uiteindelijk bereiken we meer als we samenwerken.

Maak kennis met onze extra diensten

Of u ze voor uzelf gebruikt of aan uw klanten aanbiedt is volledig uw keuze. Kom meer te weten over onze extra diensten.