GRENKE in België

Ondernemerschap kent een lange geschiedenis bij ons. GRENKE werd opgericht in Baden-Baden, Duitsland, in 1978. Ons eerste filiaal in België werd in 2006 geopend.

Laten we het u gemakkelijk maken.

U kan niet weerstaan aan idee waar het tijd voor is. Oplossingen van GRENKE creëren intussen al ongeveer 40 jaar het financiële kader voor activiteiten - snel, eenvoudig en met een persoonlijke toets.

Flexibele leasingoplossingen onder een dak

Geweldige dingen kennen vaak een bescheiden begin. Alles wat nodig is, is dat mensen vertrouwen en de financiële vrijheid hebben om nieuwe wegen te bewandelen.

 

Bij GRENKE zijn we ondernemers tot op het bot. Daarom willen we moedig zijn en ook voor onze klanten dingen mogelijk maken. Of u IT-uitrusting of uw volledige kantooruitrusting wilt leasen, GRENKE Belgium kan hiervoor en voor nog veel meer zorgen. Toegewijd beheer van verschillende kleine contracten is onze specialiteit. We geven een persoonlijke toets aan het proces, naast hetzelfde ondernemersverlangen dat u ook drijft.

 

In de loop der jaren heeft ons motto - ‘Snel. Voorwaarts. Financiering.’ - ons tot een van de leidinggevende aanbieders in ons segment gemaakt. Dit weerhoudt er ons echter geenszins van om onvermoeibaar verder te werken aan nieuwe oplossingen om onze klanten te helpen.

GRENKE Belgium in cijfers*

Waar u ook bent, GRENKE Belgium is uw lokale partner. De cijfers spreken voor zich:

1
Bedrijf: GRENKE is leasingspecialist
4
Filialen in België
2006
GRENKE in gevestigd in Brussel, België
30
Werknemers in België

* Cijfers van 31 december 2023

GRENKE in uw buurt

Het is eenvoudig om ons te vinden. Selecteer uw land, geef uw locatie in en u ontvangt de contactgegevens van uw dichtstbijzijnde GRENKE-kantoor.

Bel ons

Neem contact met ons op via

+32 2 333 5050

Ma - vr 8.30 u - 17.30 u

06

jun. 2023

Een gezonde en snelle maaltijd in Charleroi

Deze jonge ondernemer heeft lef en ambitie te over: "Het idee achter Shape&Go is simpel:: consumenten het plezier bieden om elke dag in een fastfoodrestaurant te kunnen eten zonder dat de gezondhei...

02

jun. 2023

Je producten verkopen via een online platform: wel of niet doen?

Als ondernemer zoek je continu naar manieren om je klanten te bereiken. Waar je vroeger volledig aangewezen was op fysieke winkels, biedt het internet je nu massa’s alternatieven. Een ontwikkeling ...

Iets anders dat interessant voor u kan zijn

GRENKE België is er voor u om ervaring, expertise en absoluut engagement te bieden. Kom hier meer te weten - of praat met ons.