GRENKE in België

Ondernemerschap kent een lange geschiedenis bij ons. GRENKE werd opgericht in Baden-Baden, Duitsland, in 1978. Ons eerste filiaal in België werd in 2006 geopend.

Laten we het u gemakkelijk maken.

U kan niet weerstaan aan idee waar het tijd voor is. Oplossingen van GRENKE creëren intussen al ongeveer 40 jaar het financiële kader voor activiteiten - snel, eenvoudig en met een persoonlijke toets.

Flexibele leasingoplossingen onder een dak

Geweldige dingen kennen vaak een bescheiden begin. Alles wat nodig is, is dat mensen vertrouwen en de financiële vrijheid hebben om nieuwe wegen te bewandelen.

 

Bij GRENKE zijn we ondernemers tot op het bot. Daarom willen we moedig zijn en ook voor onze klanten dingen mogelijk maken. Of u IT-uitrusting of uw volledige kantooruitrusting wilt leasen, GRENKE Belgium kan hiervoor en voor nog veel meer zorgen. Toegewijd beheer van verschillende kleine contracten is onze specialiteit. We geven een persoonlijke toets aan het proces, naast hetzelfde ondernemersverlangen dat u ook drijft.

 

In de loop der jaren heeft ons motto - ‘Snel. Voorwaarts. Financiering.’ - ons tot een van de leidinggevende aanbieders in ons segment gemaakt. Dit weerhoudt er ons echter geenszins van om onvermoeibaar verder te werken aan nieuwe oplossingen om onze klanten te helpen.

GRENKE Belgium in cijfers*

Waar u ook bent, GRENKE Belgium is uw lokale partner. De cijfers spreken voor zich:

1
Bedrijf: GRENKE is leasingspecialist
5
Filialen in België
2006
GRENKE in gevestigd in Brussel, België
26
Werknemers in België

* Cijfers van 31 december 2022

GRENKE in uw buurt

Het is eenvoudig om ons te vinden. Selecteer uw land, geef uw locatie in en u ontvangt de contactgegevens van uw dichtstbijzijnde GRENKE-kantoor.

Bel ons

Neem contact met ons op via

+32 2 333 5050

Ma - vr 8.30 u - 17.30 u

01

feb 2023

Welke leasing past het best bij jou?

CLASSIC RENT Deze formule is handig wanneer je niet van plan bent om een afkoopwaarde te bepalen. Het is een huurfomule met een bepaalde looptijd. Dankzij deze commerciële renting heb je de mogelij...

17

jun 2020

GRENKE HERPOSITIONEERT MERK EN LANCEERT NIEUWE WEBSITE IN BELGIË

Baden-Baden (Duitsland), 17 juni 2020 – Met de rebranding richt GRENKE zich op beproefde concepten en benadrukt het bedrijf haar missie: innovatieve financieringsoplossingen combineren met snelheid...

Iets anders dat interessant voor u kan zijn

GRENKE België is er voor u om ervaring, expertise en absoluut engagement te bieden. Kom hier meer te weten - of praat met ons.