GRENKE voor zelfstandigen.

Onze eenvoudige financieringsoplossingen op maat maken het mogelijk om uw sterke punten optimaal uit te spelen. U kunt te allen tijde gebruik maken van de recentste uitrusting en uzelf daardoor manoeuvreerruimte geven.

Precies de ondersteuning die u nodig hebt

Voor zelfstandigen is elke investering zowel een opportuniteit als een uitdaging. We willen u de moed geven om in uw ideeën te geloven en ze te realiseren. Daarom bieden onze oplossingen de zekerheid die u nodig hebt.

U hebt de ideeën, wij zorgen voor de financiering.

U bent geen eigen zaak gestart om de hele dag op openstaande facturen te jagen of zich zorgen te maken of er voldoende op uw rekening staat om te zorgen voor de opleiding die u hebt gepland. Bij GRENKE zijn we ons daar zeer goed van bewust. Daarom bieden we lease- en rentoplossingen op maat om uw liquiditeit te garanderen.

GRENKE – goed voor uw bedrijf op vier manieren

Persoonlijk

Op maat gemaakt

Eenvoudig

Flexibel

Persoonlijk

Op maat gemaakt

Eenvoudig

Flexibel

Oplossingen die even uniek zijn als u

Biedt u uw klanten oplossingen op maat in plaats van standaard diensten? U kunt precies hetzelfde verwachten van GRENKE! Dit is van toepassing als u uw liquiditeit wil garanderen of op zoek bent naar een oplossing op maat voor uw machinepark.

Bel ons

Neem contact met ons op via

+32 2 333 5050

Ma - vr 8.30 u - 17.30 u

Ervaring bouwt vertrouwen op

GRENKE geeft u de vrijheid die u nodig hebt om ondernemersgeest te ontketenen. Alles is op maat gemaakt en tegen uitstekende voorwaarden.

Uw partner voor KMO’s

We helpen ondernemers die dingen gedaan willen krijgen met passie. GRENKE is een veelzijdige bemiddelaar voor kleine en middelgrote bedrijven in het bijzonder.

Het maakt niet uit of u actief bent in de industrie, retail of de dienstensector. Onze ervaring is er om u te steunen.

Voorgestelde oplossingen

We helpen u graag verder met ons aanbod: