Bel ons

Neem contact met ons op via

+32 2 333 5050

Ma - vr 8.30 u - 17.30 u

Liquidity

Wilt u iets nieuws proberen? Ga ervoor! Dankzij onze lease- en rentoplossingen blijft uw financiële buffer intact.

U in staat houden te betalen

Laten we eerlijk zijn: geld is belangrijk voor een bedrijf. Zodra er wat binnenkomt, moet u het opnieuw uitgeven. Het is niet ongewoon dat de kas soms krap wordt. Bij GRENKE kunt u investeren zonder uw liquiditeit aan te tasten.

Voor het verwachte en onverwachte

Elk bedrijf - van startup tot wereldspeler - heeft operationele kosten zoals facturen en salarissen. Dan zijn er onverwachte en ongeplande uitgaven of investeringen. We staan u bij zodat u niet aan uw reserves hoeft te raken.

 

Met onze liquiditeitsoplossingen blijf je liquide. De noden van elk bedrijf zijn anders, daarom bieden we oplossingen op uw maat aan. Dat betekent dat u de vrijheid hebt die u nodig hebt, wanneer u ze nodig hebt, hoe groot uw branche of bedrijf ook is.

Voordelen die GRENKE u biedt

Uw liquiditeit behouden is een groot voordeel. Danzij de financieringsoplossingen van GRENKE blijft uw bedrijf liquide en kunt u blijven investeren.

Eenvoudig

Als het op liquiditeit aankomt, kunt u alles onder één dak krijgen.

Op maat

We zijn er voor u - met oplossingen op maat van uw behoeften.

Makkelijk te plannen

U kunt uw projecten zonder vertragingen realiseren.

Liquiditeit

Bespaar solvabiliteit en geef uzelf financiële vrijheid.

Eenvoudig

Als het op liquiditeit aankomt, kunt u alles onder één dak krijgen.

Op maat

We zijn er voor u - met oplossingen op maat van uw behoeften.

Makkelijk te plannen

U kunt uw projecten zonder vertragingen realiseren.

Liquiditeit

Bespaar solvabiliteit en geef uzelf financiële vrijheid.

Hoe het kan werken

Goede ideeën kunnen alleen maar beter worden

DE UITDAGING
Een hotel heeft enkele veelbelovende ideeën voor uitbreiding. Het wil zijn opties open houden tot het tijd word om te starten, zonder zijn solvabiliteit aan te tasten.

DE OPLOSSING
De keten financiert de apparatuur via renting. Daardoor kan het zijn solvabiliteit behouden.

Zodat de zaken op wieltjes blijven lopen

DE UITDAGING
Voor een papierfabrikant met de productie kan starten, moet hij heel wat geld besteden aan bulkaankopen. Hij moet echter ook nog de lonen van zijn werknemers betalen en alle operationele kosten dekken.
 
DE OPLOSSING
Door te leasen bij GRENKE kan de papierfabrikant zich nog steeds de recentste uitrusting en bevoorrading veroorloven om de operationele efficiëntie te garanderen en zorgt hij voor cash flow om de lonen van de werknemers te betalen als gevolg van de vaste en voorspelbare aflossingen.

Goed uitgerust

DE UITDAGING
Een dokterspraktijk besteedt heel wat geld aan lonen. Als gevolg heeft ze geen financiën voor kritieke medische apparatuur.

 

DE OPLOSSINGE
Dankzij de raamovereenkomst van GRENKE kan de praktijk in maandelijkse termijnen betalen voor alle nieuwe apparatuur terwijl ze op een geplande manier gebruik maakt van speciale voorwaarden voor alle middelen zonder dat het financiële aspect hen stopt.

Onze producten

Bent u op zoek naar een oplossing om aan uw financiële behoeften te voldoen? We beschikken over verschillende oplossingen. Wedden dat u uw gading vindt?

GRENKE: oplossingen vinden voor u

Oplossingen vinden is uw werk. Ze aan u aanbieden het onze. We doen dit al decennialang - in feite is het onze passie.

Uw partner voor liquiditeit

GRENKE werkt al heel lang samen met bedrijven. We bieden u de oplossingen die u vooruit helpen. Omdat we weten wat u nodig hebt. Hoe? Omdat we zelf ondernemers zijn.

Liquiditeit behouden is belangrijk. Aangezien veel van uw producten er afhankelijk van zijn, moet u op doorlopende financiering en financiering op korte termijn kunnen vertrouwen. Dankzij de lease- en rentingoplossingen van GRENKE is dat geen probleem.

whitepaper

Een partnerschap met GRENKE

Bent u een handelaar? Wilt u uw klanten meer betalingsopties bieden? Word dan partner en geniet van de voordelen van heel wat aanbiedingen en speciale voorwaarden.

Een oplossing voor alles

Liquiditeit is belangrijk, maar uiteraard bieden wij ook andere oplossingen.