Laten we samen succesvol zijn. Laten we samen groeien.

Uw kwalificaties tellen, maar uw houding is wat echt het verschil maakt.

Ons succes is gebaseerd op het feit dat we denken zoals onze klanten - zoals ondernemers. Daarom jagen we altijd op medewerkers die niet gewoon op zoek zijn naar een baan, maar die elke dag als een ondernemer willen handelen, wat hun rol ook is. Hebt u deze ondernemersgeest in uw DNA? Als dat het geval is, willen we u alles kansen bieden om samen met ons te groeien.

grenke verwacht veel - maar dat mag u ook doen.

We verwachten veel van onze werknemers. We verwachten dat ze met toewijding werken aan nieuwe oplossingen en innovatieve producten om klanten te verbazen met uitzonderlijke service en gevoelige financiële kwesties behandelen met uiterste discretie en professionalisme. In ruil bieden we een aantrekkelijke vergoeding, een internationale werkomgeving en veilige toekomst - een baan die u toelaat om zowel op persoonlijk als professioneel vlak te groeien. Deze geeft u ook de vrijheid en vaardigheden om onafhankelijke beslissingen te nemen, naast duidelijk gedefinieerde vereisten en doelstellingen en de kans om verantwoordelijkheid te nemen. We denken namelijk dat dat denken en handelen als een ondernemer is.

 

We zijn op zoek naar werknemers voor ons grenke-team op alle niveaus, van stagairs tot ervaren managers.

Bel ons

Neem contact met ons op via

+32 2 333 5050

Ma - vr 8.30 u - 17.30 u

Een gemeenschappelijke eigenschap die vele van onze werknemers delen is ondernemerschap

Ondernemerschap is onderdeel van onze bedrijfscultuur - daarom zijn we op zoek naar werknemers die op dezelfde manier als wij denken. Mensen die niet alleen hun werk willen doen, maar ook actief betrokken zijn in ons bedrijf. Zodat we samen kunnen groeien, op persoonlijk en professioneel vlak.

Hoe belangrijk u voor ons bent

Een veilige baan in een moderne omgeving, vergoeding op basis van prestatie en een eerlijke werkcultuur zijn een onderdeel van ons bedrijf. We doen echter nog veel meer om ervoor te zorgen dat er goed voor u wordt gezorgd.

Een internationaal bedrijf

Werk in onze kantoren over de hele wereld.

Tickettoelage

Onze kantoren zijn eenvoudig te bereiken met het openbare vervoer. Werknemers met een bedrijfswagen ontvangen een jaarlijkse pas.

Winst delen

Als u ons bedrijf vooruit helpt, geven we u graag een deel van ons succes.

Flexibele werkuren

Bent u productiever op sommige momenten van de dag? Dat is goed voor ons.

Rekenschap

Vind een balans tussen uw werk en gezinsleven. Wij zullen u helpen.

Bedrijfswagen

Voor bepaalde functies bieden wij een bedrijfswagen aan.

Maaltijdcheques

Onze werknemer krijgen maaltijdcheques. Een gezonde voedingsstijl moedigen wij sterk aan.

Fruitmand

Snoep, maar graag gezond. Wij voorzien regelmatig een fruitmand voor onze werknemers.

Gezondheidsbeheer

grenke houdt u fit: we ondersteunen moedigen sport en cursussen aan om uw gezondheid te boosten.

Opleidingsopportuniteiten

Met de grenke Academy krijgt u interne en externe opleiding

1 / 10

Welk gebied trekt u aan?

Als internationale specialist in leasing kunnen we u interessante arbeidskansen en uitdagingen in uw belangrijkste expertisedomeinen bieden.

Hebben we uw interesse gewekt?

Bent u op zoek naar een omgeving die u helpt zich te ontwikkelen? Indien wel, bent u naar de juiste plaats gekomen. Neem een kijkje bij onze vacatures en vind de functie die het best bij u past.

Meer over ons

De grenke Group

Onze oplossingen helpen klanten over de hele wereld om hun bedrijf te laten groeien op exact de wijze die zij kiezen. Wij zorgen voor financiële speelruimte waar dat nodig is en maken het voor hen mogelijk om markten en klanten met nieuwe ideeën te bestormen. Klik op de link voor meer informatie.

Evenementen

Als succesvol bedrijf zijn we altijd op zoek naar stagairs die samen met ons willen groeien. U kunt ons persoonlijk ontmoeten op verschillende beroeps- en carrièrebeurzen. Klik op de link voor de volgende geplande evenementen.