Bel ons

Neem contact met ons op via

+32 2 333 5050

Ma - vr 8.30 u - 17.30 u

GRENKE Integrity Line

Het naleven van wettelijke vereisten en interne regels is een topprioriteit bij GRENKE. Daarom hebben we het GRENKE Integrity Line whistleblower-systeem in het leven geroepen.

Alleen door regels en normen te respecteren kunnen schade voor ons bedrijf, onze klanten en onze bedrijfspartners voorkomen. Daarom moet wangedrag in een vroeg stadium worden ontdekt. Daarom hebben we het GRENKE Integrity Line whistleblower-systeem in het leven geroepen.

 

Met dit nieuwe systeem zijn we in staat om tips inzake overtredingen op een eerlijk en gepaste manier te onderzoeken voor het bedrijf en zijn werknemers. 

 

Het klokkenluidersysteem garandeert optimale vertrouwelijkheid bij het verwerken van de tip. Bovendien hechten we belang aan eerlijkheid - zowel in de omgang met klokkenluiders alsook met werknemers die beschuldigd worden.

Denk eraan dat het klokkenluiderssysteem van GRENKE een klokkenluider om juridische redenen niet kan verwerken zonder concreet bewijs.

 

Bij het gebruik van het GRENKE Integrity Line-klokkenluiderssysteem moet er rekening worden gehouden met verschillende landspecifieke wettelijke vereisten. Als de lokale wettelijke vereisten dit toelaten, is anonieme verwijzing ook mogelijk.