GRENKE voor bedrijven

Leasing om uw middelen te sparen. En financiële adviseurs die precies weten wat u als ondernemer nodig hebt. Typisch GRENKE met andere woorden.

In een competitieve markt hebt u nauwelijks de tijd om te ademen. Nieuwe technologieën en nieuwe werkomgevingen vereisen constante investeringen. Hoe blijf je intussen financieel gezond?

Het antwoord: met GRENKE als uw ervaren partner. Met leasing geven we u de vrijheid die u nodig hebt om uw ideeën te laten bloeien.

GRENKE maakt het eenvoudig voor u.

Als ondernemer levert u geen half werk - en als zeker niet als het op financiering aankomt. GRENKE is de betrouwbare financieringsbron voor ondernemers - snel, eenvoudig en met onklopbare voordelen.

Indrukwekkend

Eenvoudig

Transparant

Persoonlijk

Indrukwekkend

Eenvoudig

Transparant

Persoonlijk

Onze diensten om u voorsprong te laten nemen

Of het nu gaat om 3D-printers, laptops voor verkoop of cafetaria-uitrusting, met de financieringsoplossingen van GRENKE kunt u uw productiviteit, concurrentiepositie en werkomgeving verbeteren.

Ervaring zorgt voor vertrouwen

GRENKE geeft u de vrijheid die u nodig hebt om uw ondernemersgeest te ontketenen. Wij bieden oplossingen op uw maat en tegen uitstekende voorwaarden.

Uw succes is wat ons drijft

Sinds 1978 hebben we bedrijven met passie geholpen om dingen gedaan te krijgen. GRENKE is een veelzijdige bemiddelaar voor kleine en middelgrote bedrijven. 

Het maakt niet uit of u actief bent in de industrie, retail of de dienstensector. U kunt rekenen op onze ervaring.

Voorgestelde oplossingen

We helpen u graag verder met ons aanbod:

Bel ons

Neem contact met ons op via

+32 2 333 5050

Ma - vr 8.30 u - 17.30 u