GRENKE voor bedrijven

Leasing om uw middelen te sparen. En financiële adviseurs die precies weten wat u als ondernemer nodig hebt. Typisch GRENKE met andere woorden.

In een competitieve markt hebt u nauwelijks de tijd om te ademen. Nieuwe technologieën en nieuwe werkomgevingen vereisen constante investeringen. Hoe blijf je intussen financieel gezond?

Het antwoord: met GRENKE als uw ervaren partner. Met leasing geven we u de vrijheid die u nodig hebt om uw ideeën te laten bloeien.

GRENKE maakt het eenvoudig voor u.

Als ondernemer levert u geen half werk - en als zeker niet als het op financiering aankomt. GRENKE is de betrouwbare financieringsbron voor ondernemers - snel, eenvoudig en met onklopbare voordelen.

Indrukwekkend

Eenvoudig

Transparant

Persoonlijk

Indrukwekkend

Eenvoudig

Transparant

Persoonlijk

Onze diensten om u voorsprong te laten nemen

Of het nu gaat om 3D-printers, laptops voor verkoop of cafetaria-uitrusting, met de financieringsoplossingen van GRENKE kunt u uw productiviteit, concurrentiepositie en werkomgeving verbeteren.

Ervaring zorgt voor vertrouwen

GRENKE geeft u de vrijheid die u nodig hebt om uw ondernemersgeest te ontketenen. Wij bieden oplossingen op uw maat en tegen uitstekende voorwaarden.

Uw succes is wat ons drijft

Voorgestelde oplossingen

We helpen u graag verder met ons aanbod:

Bel ons

Neem contact met ons op via

+32 2 333 5050

Ma - vr 8.30 u - 17.30 u