GRENKE voor ambachten

Of u nu een slotenmaker, verver of loodgieter bent - als ambachtsman hebt u oplossingen nodig die administratie vereenvoudigen  en financiële zorgen verminderen. Oplossingen die GRENKE kan bieden.

Hoe verschillend functieprofielen in de ambachtelijke industrie ook mogen zijn, ze delen dezelfde vereisten uit commercieel oogpunt. Dit aspect vormt een onderdeel van het geheel, maar in een ideale wereld lost het zichzelf op in de achtergrond zonder de kernactiviteit te verstoren. GRENKE kan in dit opzicht de last van uw schouders halen.

We bieden ondersteuning in de vorm van financieringsoplossingen op uw maat zodat scheepsbouwers volledig kunnen focussen op het ontwerpen van de perfecte kiel, interieurontwerpers hun aandacht kunnen schenken aan het ontwerpen van trends en orthopedische technici zich kunnen wijden aan de optimale ergonomie. Onze financiële adviesdiensten zijn op maat van uw activiteit. Aangezien we onze activiteit net zo goed kennen als u de uwe. 

Bel ons

Neem contact met ons op via

+32 2 333 5050

Ma - vr 8.30 u - 17.30 u

Garanderen dat uw vak ook winstgevend is

Uw ambacht kan wel degelijk uw roeping zijn. Maar hoe belonend het werk ook mag zijn, het wordt geen succes als u geen geld verdient. We zijn er om u te helpen als u een manier zoekt om nu te investeren in uw bedrijf zonder uw financiële buffer al te zeer te belasten. Een van deze manieren is het leasen van gereedschap - met financieel advies op maat voor ambachten en geschikte producten.

Welk type leasing past bij u?

Probeer het nu! Vraag Resultaat

In drie stappen naar de gepaste leaseoplossing

GRENKE biedt een aantal leaseoplossingen aan in functie van uw investeringsbehoeften. Doe de test en kom te weten welke oplossing het best bij je past.

Doet u verschillende keren per jaar investeringen?

Investeert u regelmatig in verschillende types van middelen voor uw bedrijf?

Besteedt u veel tijd aan het ondertekenen van leasing- en aankoopovereenkomsten voor uw bedrijfsuitrusting?

De juiste leasingoplossing voor u is de raamovereenkomst

U hebt hogere investeringsbehoeften en hebt de flexibiliteit nodig die dit met zich meebrengt. Dat is precies wat u krijgt met de raamovereenkomst van GRENKE . Deze laat u toe kantooruitrusting te leasen op een manier die voldoet aan uw behoeften. We adviseren u graag – neem gewoon contact op.

De juiste leasingoplossing voor u is Classic Lease

U bent op zoek naar coherente betalingen die u zekerheid geven inzake uw investeringsplannen, maar wilt ook flexibel blijven. U hoeft niet verder op zoek - de Classic Lease-optie van GRENKE is wat u nodig hebt. We adviseren u graag – neem gewoon contact op.

Probeer het nu!
Ja
Nee

Wat wilt u doen?

Financier uw volgende stap

Hebt u al jarenlang uw eigen werkplaats en wilt u groeien? Als u uw financiële limieten niet te snel wilt bereiken, lease dan gewoon werkplaatsgereedschap, machines en meer bij GRENKE.

Wanneer uw sector zichzelf opnieuw uitvindt

Bent u werkzaam in de elektrotechniek? Of in een andere sector met even korte innovatiecycli? Een raamovereenkomst is uw perfecte leasingoptie als u niet continu geconfronteerd wil worden met financiële obstakels telkens u uw apparatuur moet upgraden.

Snellere financiering is gelijk aan betere financiering

Hebt u specifieke apparatuur nodig om een innovatie in uw productieproces te implementeren? Classic Lease maakt het voor u mogelijk om zelfs de meest kapitaalintensieve investeringen te financieren en op kop te blijven.

Populaire producten voor ambachten

Nog altijd niet volledig zeker hoe we u kunnen helpen? Kom meer te weten over onze oplossingen.