GRENKE voor gezondheidszorg

Het gaat niet enkel over het engagement voor uw patiënten - de financiën van uw praktijk, ziekenhuis of zorgfaciliteit moeten ook gezond zijn. GRENKE heeft het juiste voorschrift voor financiering en liquiditeit.

De meeste instellingen in de gezondheidszorg vallen onder bepaalde beperkingen. Is uw financiële speelruimte ook extreem beperkt door standaard tarieven, forfaits en regelingen? 

GRENKE laat toe om u volledig te focussen op uw kerntaak in geneeskunde en zorg. Als ervaren partner van de gezondheidszorg weten we hoe we uw cash flow kunnen stabiliseren. Of u nu een praktijk wil aankopen of medische apparatuur wilt leasen, samen vinden we een oplossing op maat voor uw specifieke uitdaging.

Een partnerschap van gelijken

Demografische verandering en doorbraken in behandelingen en remedies betekenen dat gezondheidszorg een nog belangrijkere sector wordt in de toekomst. Op hetzelfde moment stijgt de druk op innovatie en efficiëntie. Hetzelfde geldt voor de vraag naar professioneel financieel advies voor dokters, ziekenhuizen en zorgfaciliteiten. Dat is exact waarom we er zijn. Laten we praten.

Bel ons

Neem contact met ons op via

+32 2 333 5050

Ma - vr 8.30 u - 17.30 u

Welk type leasing past bij u?

Probeer het nu! Vraag Resultaat

In drie stappen naar de gepaste leaseoplossing

GRENKE biedt een aantal leaseoplossingen aan in functie van uw investeringsbehoeften. Doe de test en kom te weten welke oplossing het best bij je past.

Doet u verschillende keren per jaar investeringen?

Investeert u regelmatig in verschillende types van middelen voor uw bedrijf?

Besteedt u veel tijd aan het ondertekenen van leasing- en aankoopovereenkomsten voor uw bedrijfsuitrusting?

De juiste leasingoplossing voor u is de raamovereenkomst

U hebt hogere investeringsbehoeften en hebt de flexibiliteit nodig die dit met zich meebrengt. Dat is precies wat u krijgt met de raamovereenkomst van GRENKE . Deze laat u toe kantooruitrusting te leasen op een manier die voldoet aan uw behoeften. We adviseren u graag – neem gewoon contact op.

De juiste leasingoplossing voor u is Classic Lease

U bent op zoek naar coherente betalingen die u zekerheid geven inzake uw investeringsplannen, maar wilt ook flexibel blijven. U hoeft niet verder op zoek - de Classic Lease-optie van GRENKE is wat u nodig hebt. We adviseren u graag – neem gewoon contact op.

Probeer het nu!
Ja
Nee

Welzijn op maat gemaakt

Clinic 4.0

Voordeliger, effectiever, meer verbonden - GRENKE kan helpen om uw ziekenhuis te moderniseren. Blijf technologisch up-to-date, zelfs in een sector met korte innovatiecycli - waarom niet alleen uw nieuwe IT-uitrusting leasen, maar ook uw ultramoderne medische apparatuur?

Zorg ervoor dat u altijd de beste apparatuur hebt

Ultramoderne diagnose- en behandelingsapparatuur geeft uw faciliteit een belangrijke voordeel waardoor u controles efficiënt en comfortabel kunt uitvoeren voor uw patiënten. De raamovereenkomst garandeert dat uw praktijk altijd is uitgerust met de recentste apparatuur.

Laat uw patiënten zich thuis voelen

Hebt u een tandartspraktijk en wilt u uw gebouwen moderniseren? Een aangename omgeving is de sleutel om patiënten zich comfortabel te laten voelen. Leasing garandeert dat uw gebouwen uitgerust zijn met de modernste apparatuur en maakt het eenvoudiger voor u om kosten te plannen.

Populaire producten voor de gezondheidszorg

Nog altijd niet zeker hoe we u kunnen helpen? Kom meer te weten over onze oplossingen.