GRENKE voor retail

Wilt u uw investeringen op korte en middellange termijn eenvoudiger kunnen plannen? GRENKE heeft de gepaste oplossingen.

Groothandel en retail zijn het kloppende hart van de economie. Een steeds groter wordend deel van de omzet in deze sectoren wordt online gemaakt. Bevindt u zich in een goede positie om de uitdagingen van de toekomst aan te pakken? Uw klanten verwachten steeds topkwaliteit naast uitstekende leveringsmogelijkheden en flexibele betalingsopties. Het probleem is dat dit geld kost en liquiditeit opvreet. Dit is vooral bij retail een cruciale factor aangezien de marges flinterdun zijn.

GRENKE biedt de juiste producten en persoonlijk financieel advies voor retail. Met aantrekkelijke leasing maken we het voor uw klanten eenvoudiger om de aankoopbeslissing te maken. Het is eenvoudig, op maat gemaakt en tegen uitstekende voorwaarden.

Bel ons

Neem contact met ons op via

+32 2 333 5050

Ma - vr 8.30 u - 17.30 u

Houd uw bedrijf gaande

Vele vooraanstaande retailbedrijven vertrouwen al op producten en financieel advies van GRENKE. Een voorbeeld hiervan is als ze leasing nodig hebben voor kassasystemen en kantoorcommunicatie. Verbeterde liquiditeit en eenvoudigere pakking zijn de resultaten. Wanneer gaan we van start?

Welk type leasing past bij u?

Probeer het nu! Vraag Resultaat

In drie stappen naar de gepaste leaseoplossing

GRENKE biedt een aantal leaseoplossingen aan in functie van uw investeringsbehoeften. Doe de test en kom te weten welke oplossing het best bij je past.

Doet u verschillende keren per jaar investeringen?

Investeert u regelmatig in verschillende types van middelen voor uw bedrijf?

Besteedt u veel tijd aan het ondertekenen van leasing- en aankoopovereenkomsten voor uw bedrijfsuitrusting?

De juiste leasingoplossing voor u is de raamovereenkomst

U hebt hogere investeringsbehoeften en hebt de flexibiliteit nodig die dit met zich meebrengt. Dat is precies wat u krijgt met de raamovereenkomst van GRENKE . Deze laat u toe kantooruitrusting te leasen op een manier die voldoet aan uw behoeften. We adviseren u graag – neem gewoon contact op.

De juiste leasingoplossing voor u is Classic Lease

U bent op zoek naar coherente betalingen die u zekerheid geven inzake uw investeringsplannen, maar wilt ook flexibel blijven. U hoeft niet verder op zoek - de Classic Lease-optie van GRENKE is wat u nodig hebt. We adviseren u graag – neem gewoon contact op.

Probeer het nu!
Ja
Nee

Hoe geeft u de toekomst vorm?

We leveren zodat u kunt leveren

Tegenwoordig is efficiënte magazijnlogistiek en het bijhorende vermogen om de vereiste hoeveelheden tijdig te leveren met minimale inzet van kapitaal essentieel. Dit vereist een aanzienlijk niveau van automatisatie en de nodige liquiditeit. GRENKE helpt u met leasing.

Klantverwachtingen creëren

Waardoor is retail wat het is? In de eerste plaats een duizelingwekkend gamma aan klantbehoeften en uiteindelijk bijna oneindige vraag naar een positieve klantervaring bij de aankoop. Als u kiest voor een raamovereenkomst, helpen we u uw ideeën te realiseren en uw apparatuur te allen tijde up-to-date te houden.

We maken het voor u eenvoudig om te doen wat u doet

Digitalisatie zorgt voor een aanzienlijke verandering in de retailsector en maakt veel dingen eenvoudiger - zoals betalen. Als u uw klanten eenvoudigere betalingsopties wil bieden, kunt u ultramoderne kassasystemen leasen met Classic Lease. Zo eenvoudig is het.

whitepaper

Uw behoeften zijn uniek, en dat is ons financieel advies ook.

Hebt u een heel specifieke vraag? Dan horen wij dat graag.

Populaire producten voor retail

Nog altijd niet volledig zeker hoe we u kunnen helpen? Kom meer te weten over onze oplossingen.