GRENKE voor aanbieders van diensten

U pakt de uitdagingen van uw klanten uitstekend aan. Maar hoe zit het met uw eigen uitdagingen, vooral wanneer uw financiële speelruimte beperkt is en u snel moet handelen? Dankzij onze oplossingen is dat geen probleem.

Misschien leidt u wel een digitaal agentschap dat nieuwe laptops moet financieren. Of u hebt een reisbureau en denkt eraan om meubels te leasen. Of u hebt net een fitnesszaak geopend waarvoor u toestellen dient aan te kopen. In welke sector u ook actief bent, een absolute focus op de klant is belangrijk. Zo ook de financiering om dit mogelijk te maken.

Oplossingen die voor u zijn gemaakt. Oplossingen die snel beschikbaar zijn en die werken. Oplossingen met een vriendelijk gezicht van uw persoonlijke adviseur Kom te weten waarom we de juiste partner voor u zijn.

Bel ons

Neem contact met ons op via

+32 2 333 5050

Ma - vr 8.30 u - 17.30 u

Even klantgericht als u

Waarom voor ons kiezen? Het antwoord is eenvoudig: we zijn zelf dienstaanbieders - en dat sinds 1978. We weten hoe belangrijk het is om snelle beslissingen te nemen, om te blijven voldoen aan de behoeften van uw klanten, om samen met hen te groeien en soms zelfs uzelf te overtreffen. Het is een geweldig gevoel, niet? Praat met ons en geniet van de voordelen van onze expertise in het voldoen aan de behoeften van dienstaanbieders.

Welk type leasing past bij u?

Probeer het nu! Vraag Resultaat

In drie stappen naar de gepaste leaseoplossing

GRENKE biedt een aantal leaseoplossingen aan in functie van uw investeringsbehoeften. Doe de test en kom te weten welke oplossing het best bij je past.

Doet u verschillende keren per jaar investeringen?

Investeert u regelmatig in verschillende types van middelen voor uw bedrijf?

Besteedt u veel tijd aan het ondertekenen van leasing- en aankoopovereenkomsten voor uw bedrijfsuitrusting?

De juiste leasingoplossing voor u is de raamovereenkomst

U hebt hogere investeringsbehoeften en hebt de flexibiliteit nodig die dit met zich meebrengt. Dat is precies wat u krijgt met de raamovereenkomst van GRENKE . Deze laat u toe kantooruitrusting te leasen op een manier die voldoet aan uw behoeften. We adviseren u graag – neem gewoon contact op.

De juiste leasingoplossing voor u is Classic Lease

U bent op zoek naar coherente betalingen die u zekerheid geven inzake uw investeringsplannen, maar wilt ook flexibel blijven. U hoeft niet verder op zoek - de Classic Lease-optie van GRENKE is wat u nodig hebt. We adviseren u graag – neem gewoon contact op.

Probeer het nu!
Ja
Nee

Wat hebt u gepland?

Perfect uitgerust

Servers, laptops of moderne software – u hoeft niet alles in één keer aan te kopen. Lease ze gewoon. Op die manier kunt u flexibeler reageren op klantbehoeften terwijl u volop dynamisch groeit. Dat is niet alles, uw apparatuur is ook ultramodern.

Denk groter, word groter

Als u grote plannen hebt, mag u zich niet laten afremmen door financiële zorgen. Zorg voor de vrijheid die u nodig hebt om belangrijke investeringen te doen. Kies voor de GRENKE Raamovereenkomst en lease uw droommiddelen tegen voorkeursvoorwaarden.

Reageren op nieuwe ontwikkelingen

Het is misschien wel mogelijk om de toekomst te voorspellen, maar niet om gepast te reageren op wat er op u afkomt. Zorg ervoor dat u altijd voorop loopt inzake technologie , of het nu gaat over nieuw werk of nieuwe klantvereisten. Huur ultramoderne IT-hardware, audiovisuele technologie en veel meer met Classic Rent.

whitepaper

Uw behoeften zijn uniek, en dat is ons financieel advies ook.

Hebt u een heel specifieke vraag? Dan horen wij dat graag.

Populaire producten voor aanbieders van diensten

Nog altijd niet volledig zeker hoe we u kunnen helpen? Kom meer te weten over onze oplossingen.