CLASSIC RENT
Deze formule is handig wanneer je niet van plan bent om een afkoopwaarde te bepalen.  Het is een huurfomule met een bepaalde looptijd. Dankzij deze commerciële renting heb je  de mogelijkheid om je middelen gedurende een overeengekomen basishuurtermijn te huren. Vervolgens kun je ervoor kiezen om het contract te beëindigen en het object  terug te geven of aan te kopen aan de huidige marktwaarde. Je kunt  ook de optieaanspreken  om het contract te verlengen. Schaf jij je IT-infrastructuur aan langs deze weg? Dan kun je makkelijk overstappen naar andere meer recente infrastructuur zonder dat je opnieuw moet investeren. 

 

CLASSIC LEASE
Met deze formule kun je een optie tot aankoop overeenkopen na de basisleasetermijn. Stel je voor dat je nieuwe kantoormeubilair wenst aan te kopenen de kosten wenst te spreiden. Dan is deze formule mogelijk interessant voor jou.  Na de basisleasetermijn betaal je dan de overeengekomen restwaarde en word je eigenaar van het geleasde middel. 

 

RAAMOVEREENKOMST

De raamovereenkomst of master lease agreement kan interessant zijn als je op regelmatige wijze goederen aanschaft via renting of leasing. Voor een kleine investering krijg je veel in ruil terug. Je kan kiezen uit een renting of leasing met een investeringskost voor een periode van twaalf maanden tegen jaarlijkse volumes van 25000 euro en meer. Binnen deze periode kun je steeds een investering aangaan van minstens 500 euro. Het voordeel is dat je sneller en gemakkelijker de apparatuur kunt aanschaffen.