Baden-Baden (Duitsland), 17 juni 2020 –

Met de rebranding richt GRENKE zich op beproefde concepten en benadrukt het bedrijf haar missie: innovatieve financieringsoplossingen combineren met snelheid, betrouwbaarheid en duurzaam ondernemen. Door het frisse ontwerp, moderne communicatie en een scherpe focus op klantgerichte oplossingen onderscheidt GRENKE zich duidelijker van de concurrentie – en niet alleen via de website. Met de re-branding bereidt de financieringsspecialist zich ook voor op de dynamische ontwikkelingen op het gebied van digitalisering en automatisering.

Patrick Van Ingelgem, Managing Director: “Ons nieuwe motto ‘Fast. Forward. Finance.’ zet de toegevoegde waarde voor onze klanten voorop. Partners en KMO‘s kunnen bij GRENKE terecht voor alles op het gebied van financiering, voor wat voor leaseoplossing of leaseobject dan ook, en afgestemd op de meest uiteenlopende situaties. Dit betekent dat zij meer dan ooit tevoren baat hebben bij de oplossingen van GRENKE.”

Op de nieuwe website kunnen leveranciers en potentiële klanten nu oplossingen vinden die precies zijn afgestemd op de uitdagingen waar zij voor staan. GRENKE heeft daarvoor voorbeeldscenario's voor leaseaanvragen ontwikkeld die effectief tegemoetkomen aan de specifieke behoeften van verschillende doelgroepen, afkomstig uit onder meer de dienstverlening, detailhandel, industrie en gezondheidszorg. Maar hoe efficiënt digitale oplossingen ook zijn: als financieringsspecialist blijft GRENKE de nadruk leggen op de waarde van een persoonlijke relatie met de klant. Niet alleen partners, klanten en medewerkers profiteren hiervan, maar ook aandeelhouders en investeerders.

 

 

 

 

 

 

Op zoek naar ondernemingsgeest
Het belangrijkste onderdeel van de heroriëntatie van het merk is ondernemingsgeest. Al vele jaren geldt GRENKE als de aangewezen partner voor persoonlijk advies, snelle en eenvoudige afhandeling van financieringen en ondersteuning van groeiende ondernemingen. Dit uitgangspunt vormt de basis voor de herpositionering van het merk van het bedrijf.

Het doel voor de toekomst is om het voor ondernemers nog makkelijker te maken hun creatieve ideeën ten uitvoer te brengen, zonder dat zij zich daarbij zorgen hoeven te maken over complexe financieringen. Die regelt GRENKE. Zo kunnen klanten zich richten op hun eigen werk, ongeacht de branche waarin zij actief zijn.

Over GRENKE

De GRENKE-groep is een wereldwijde financieringspartner voor het midden- en kleinbedrijf. Als one-stop-shop biedt GRENKE haar klanten producten die variëren van flexibele small-ticket leaseoplossingen en vraaggestuurde bankproducten tot gunstige factoring. Bij alle activiteiten van GRENKE staat snelle en eenvoudige verwerking en persoonlijk contact met klanten en partners centraal.

Het bedrijf is opgericht in 1978 in het Duitse Baden-Baden en is actief in 32 landen met meer dan 1600 medewerkers wereldwijd.

De aandelen van GRENKE zijn genoteerd in de MDax op de beurs van Frankfurt (ISIN DE000A161N30).

Mediacontact

GRENKE Lease BV.
Ruisbroeksesteenweg 76
BE 1180 Brussel

MAIL: [email protected]

TEL: + 32 2 333 50 62
www.grenke.be