Uw login

Maak gebruik van de snelle toegang tot uw persoonlijke portaalsite.

 

Naar het Grenke Partner-Portaal

GRENKE-klantenportaal

 

Word partner!

Graag informeren wij u als fabrikant of leverancier over de voordelen die een samenwerking met GRENKE u kan bieden. Neem contact op met ons via serviceanti spam bot@grenkeanti spam bot.be.

 

Uw voordelen bij Renting

In de samenwerking met zijn klanten en partners heeft GRENKE een belangrijk doel:
langdurige en succesvolle relaties opbouwen, waarvan alle partijen de vruchten plukken.

Daarbij mag u van GRENKE het volgende verwachten:

:: Eenvoudige, snelle afhandeling
:: Persoonlijke service op locatie
:: Klantgerichte voorwaarden

Leasing wordt steeds populairder. Voor veel bedrijven is leasing nu al een vast onderdeel van de financieringsstrategie. Maar welke voordelen biedt Renting?

Onderstaand vindt u vier goede redenen waarom Renting voor u als klant voordelig is:

1.) Het helpt liquiditeit te behouden.
Renting spaart het eigen vermogen en versterkt de kredietwaardigheid tegenover de huisbank, want een goed presterende IT-uitrusting heeft haar prijs. Dit kost liquiditeit en moeilijk te verkrijgen bank- of leverancierskredieten. Renting heeft daarentegen geen invloed op uw kredietruimte bij financiële dienstverleners en belast uw balans ook niet. De apparaten blijven namelijk eigendom van de leasemaatschappij zodat - anders dan bij koop - de verhouding eigen vermogen tot balanswaarde en eigen vermogen tot investeringskapitaal niet in uw nadeel veranderen. Dat betekent: u gebruikt de modernste technologie, verbetert tegelijkertijd uw kredietwaardigheid, uw balanscijfers en daarmee ook de rating van uw bedrijf.

2.) Het biedt zekerheid op het gebied van planning.
Renting van innovatieve IT-apparatuur brengt op. De reden hiervoor: u betaalt pas wanneer de technologie in uw bedrijf zich opbrengt. In plaats van hoge aanschafkosten die telkens weer moeten worden terugverdiend, betaalt u regelmatige leasetermijnen  en dit met de opbrengsten die gedurende en door het gebruik van de apparatuur worden bereikt. Zo breidt u in principe uw investeringsmogelijkheden uit. Naast dit pay-as-you-earn-voordeel hebt u ook nog zekerheid wat betreft planning. De constante leasetermijnen zijn een vaste calculeerbare kostenpost in uw financiële bedrijfsplanning.

3.) Het maakt grotere investeringen mogelijk op een vroeger tijdstip.
Lage termijnen vervangen hoge koopprijzen. Want vaak vereist de marktontwikkeling dat nieuwe technologie wordt ingezet. Om met uw bedrijf succes te hebben, moet u derhalve voortdurend investeren in moderne informatietechnologie. Maar voor de aanschaf ervan is kapitaal nodig en door de korte innovatiecycli zijn veel apparaten verouderd voordat ze zich opbrengen. De oplossing: het rentingaanbod van GRENKE. Door de kleine maandelijkse termijnen kunt u investeren in nieuwe technologie op het gewenste tijdstip. Zo blijft u de concurrentie voor.

4.) Het biedt flexibiliteit.
Dankzij de GRENKE-vervangingsoptie kunt u steeds up-to-date blijven. Wanneer u uw informatietechnologie koopt, legt u zich voor jaren vast. Maar technologie ontwikkelt zich, net als uw bedrijf. En soms moet u eerder dan gepland investeringen doorvoeren.