Uw login

Maak gebruik van de snelle toegang tot uw persoonlijke portaalsite.

 

Naar het Grenke Partner-Portaal

GRENKE-klantenportaal

 

Word partner!

Graag informeren wij u als fabrikant of leverancier over de voordelen die een samenwerking met GRENKE u kan bieden. Neem contact op met ons via serviceanti spam bot@grenkeanti spam bot.be.

 

Slimmer leasen met een raamovereenkomst

Wie op zoek is naar een zorgeloos allround pakket waar flexibiliteit, zekerheid en gunstige voorwaarden deel van uitmaken, kiest best voor de Master Lease Agreement van GRENKE.


In onderstaande video wordt de Master Lease Agreement van GRENKE kort uitgelegd.

 
 

Voor een jaar plannen met soepele aanpassingen

De GRENKE Master Lease Agreement werd ontwikkeld om de financiering van uiteenlopende IT-investeringen te vereenvoudigen. Het is één overeenkomst waarin de klant de voorwaarden kan vastleggen voor alle technologie die hij wil leasen.


Eenmaal de raamovereenkomst is afgesloten, geldt de financieringsvorm voor alle technologie die hij wilt aanschaffen, bijvoorbeeld als er nieuwere producten op de markt komen. Het is dus niet nodig om telkens opnieuw te onderhandelen en een apart contract af te sluiten.


Dat scheelt heel wat in administratie en het geeft bovendien de mogelijkheid om flexibiliteit en zekerheid te combineren.  


Met een Master Lease Agreement kan iedere klant binnen een periode van twaalf maanden de meest uiteenlopende objecten onafhankelijk van elkaar leasen. Alle individuele contracten worden als één grote opdracht beschouwd, en deze contracten kunnen verschillende looptijden hebben.


Met andere woorden: de klant bepaalt dus volledig zelf wanneer hij nieuwe apparatuur wil leasen en voor hoe lang.


Zoals in de video al vermeld werd, volgt GRENKE drie stappen bij een Master Lease Agreement:

  1. Het leasevolume wordt voor een jaar vastgelegd;
  2. De Master Lease Agreement wordt afgesloten;
  3. Bij een mogelijke uitbreiding van de Master Lease Agreement wordt een afzonderlijk, individueel contract toegevoegd.

Men kan verschillende investeringen vanaf €500 in het Master Lease Agreement onderbrengen. Een raamovereenkomst is reeds interessant vanaf men het komende jaar € 25.000 denkt te investeren. GRENKE biedt een op maat gemaakte financieringsoplossing.


Een Master Lease Agreement biedt de volgende voordelen:


Flexibiliteit

:: De overeengekomen bestedingsruimte is vrij te investeren.

:: U kunt uw individuele contract per item en per project aanvragen.

Onafhankelijkheid
 

:: Off balance financiering beschermt uw ratio´s.
:: U profiteert van onze bank- en producentonafhankelijkheid.  

Zekerheid
::
 Vaste tarieven gedurende de gehele looptijd.
:: Gunstige voorwaarden voor al uw investeringen. 

 

Een raamwerk voor uw ideeën: profiteren op contractbasis.

De IT-leaseplannen van kleine en middelgrote bedrijven hebben zelden een groot volume. Het is eerder een kwestie van verschillende kleine aanschaffingen die losstaan van elkaar. Daarop is het idee gebaseerd van de Master Lease Agreement van GRENKE. Deze maakt het mogelijk vele afzonderlijke overeenkomsten financieel gezien als één grote opdracht te beschouwen.

De GRENKE-accountmanager legt samen met zijn klant een jaarbudget vast voor de geplande IT-investeringen. Wanneer daarbij een totale aanschafwaarde van €25.000 of meer wordt bereikt, biedt GRENKE in opeenvolgende afzonderlijke contracten voordelige voorwaarden.


Dat betekent dat de klant gedurende de overeengekomen twaalf maanden uiteenlopende producten onafhankelijk van elkaar kan leasen en daarbij zelfs de kleinste aanschaffingen vanaf een waarde van € 500 tegen de voorwaarden van een 'grote opdracht' kan afhandelen.


Binnen de Master Lease Agreement kunnen klanten de meest uiteenlopende goederen en diensten leasen, denk maar aan kantoormaterialen, IT-leasing, machine leasing, kopieerapparaten, medical leasing, enz..

 

Men kiest daarbij voor elk afzonderlijk leaseobject telkens de optimale looptijd en contractvorm - en dat tegen de voordelige voorwaarden van de Master Lease Agreement.

Is een Master Lease Agreement interessant voor elk bedrijf?

Wanneer men ‘ja’ op één of meer van de volgende vragen antwoordt, dan is het interessant samen te zitten over een Master Lease Agreement.

:: Bent u van plan om in het komende jaar een aantal IT-systemen te leasen met verschillende looptijden? 

:: Least u al meerdere IT-systemen met aparte lease-overeenkomsten?

:: Wilt u de administratie van IT oplossingen vereenvoudigen?

:: Wilt u IT en finance beter op elkaar afstemmen?