Uw login

Maak gebruik van de snelle toegang tot uw persoonlijke portaalsite.

 

Naar het Grenke Partner-Portaal

GRENKE-klantenportaal

 

Word partner!

Graag informeren wij u als fabrikant of leverancier over de voordelen die een samenwerking met GRENKE u kan bieden. Neem contact op met ons via serviceanti spam bot@grenkeanti spam bot.be.

 

Verhoogde productie met machine leasing

Wie net een bedrijf opstart, heeft het vaak moeilijk om vanaf dag één opdrachten binnen te slepen. De concurrentie is immers altijd en overal aanwezig, en dat maakt het allesbehalve eenvoudig om deze voortdurend een stap voor te zijn.


Ook de aanschaf van snelle en nieuwe productiemachines is voor veel ondernemingen niet mogelijk, daar zij lang niet over de nodige liquide middelen beschikken.


Bovendien slorpt ook de voorfinanciering van deze materialen al een groot deel van het budget op.


Gelukkig bestaat er dankzij GRENKE een budgetvriendelijker alternatief, en dat is machine leasing.


Met machine leasing betalen ondernemingen slechts eenmaal per kwartaal een vast all-in bedrag, en kunnen zij dus ook met beperkte liquide middelen vanaf dag één nieuwe en snelle productiemachines inzetten binnen hun bedrijf en zo aan hun bedrijfsgroei werken.


Daarnaast biedt machine leasing nog tal van andere voordelen die men met een vaste aankoop niet heeft.

Meteen ruimte voor grote opdrachten

Doordat machine leasing de financiële uitgaven van een bedrijf zodanig beperkt, hoeft de liquiditeit van de onderneming niet aangetast te worden.


Men weet per slot van rekening exact aan welke kosten men toe is dankzij de vaste rente en het vaste kwartaalbedrag. Op deze manier is het dus zeer eenvoudig om kosten en inkomsten uit geleasde machines optimaal af te stemmen.


Daarnaast brengt machine leasing ook als voordeel met zich mee dat er vanaf de opstart van de onderneming weliswaar meteen ruimte is voor grote opdrachten.


Dankzij de afwezigheid van grote, financiële risico’s en de voorfinanciering van snelle en nieuwe productiemachines, is er meer investeringsruimte vrij voor zaken die zich tijdens het project voordoen.


Verder is er ook geen probleem wanneer huidige machines het tijdens een grote opdracht plotseling begeven. Dankzij de GRENKE-verzekering die op iedere geleasde machine loopt, geniet men van een kosteloze vervanging van eender welk toestel.


Met slechts één telefoontje naar de desbetreffende contactpersoon binnen GRENKE, geniet de onderneming in kwestie van de verwachte service op locatie en doet GRENKE het nodige om de onderneming zonder verlies draaiende te houden.

Voldoende draagkracht voor seizoensgebonden pieken

Wie aan machine leasing doet, is bovendien ook veel beter opgewassen tegen mogelijke seizoensgebonden pieken die zich voordoen in zijn of haar sector.


Is er tijdens de wintermaanden bijvoorbeeld minder werk dan tijdens de zomermaanden?


Dan kan men dankzij de lage kwartaaltermijnen en de vaste-all in prijs zeer eenvoudig minder succesvolle maanden overbruggen.


Breken er drukke periodes aan en heeft men meer machines nodig dan anders om het werk succesvol te volbrengen? Ook dan is machine leasing de ideale oplossing.


Men breidt gewoonweg het leasingcontract bij GRENKE uit, en binnen enkele werkdagen worden de gevraagde machines op locatie geleverd.

Keuze uit teruggave of overname

Na afloop van de leaseperiode, krijgt iedere klant van GRENKE de mogelijkheid om de machines effectief aan te kopen of terug te geven.


Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om voor een lange en een korte leasetermijn te gaan.


Wie ervoor kiest om machine leasing op korte termijn toe te passen, geniet van het voordeel dat deze sneller nieuwe machines kan inzetten binnen zijn onderneming.

 

Bij machine leasing op langere termijn daarentegen, geniet men eerder van het financiële voordeel en dus van een lagere kwartaalkost.