Uw login

Maak gebruik van de snelle toegang tot uw persoonlijke portaalsite.

 

Naar het Grenke Partner-Portaal

GRENKE-klantenportaal

 

Word partner!

Graag informeren wij u als fabrikant of leverancier over de voordelen die een samenwerking met GRENKE u kan bieden. Neem contact op met ons via serviceanti spam bot@grenkeanti spam bot.be.

 

De nieuwste, medische apparatuur dankzij medical lease

Wie een ziekenhuis, kinesistenpraktijk, revalidatiecentrum of zorgbedrijf uitbaat, weet dat niet alleen vakkundige competenties, maar ook de kwaliteit van medische apparatuur belangrijk zijn.


Toch is dit niet voor ieder bedrijf altijd even evident om nieuwe en kwalitatieve, medische apparatuur te voorzien.


Nieuwe apparatuur gaat immers vaak met een hoog kostenplaatje, wat een enorm risico voor de liquiditeit van de onderneming meebrengt.


Maar gelukkig kan het ook anders.


Met de medical lease-formule van GRENKE geniet iedere onderneming van de mogelijkheid om:
1. nieuwe apparatuur op kantoor te hebben, zonder het bedrijf financieel in gevaar te brengen;

2. zich te focussen op de core business: het vooruithelpen van de patiënten.


Daarnaast brengt medical lease nog tal van andere voordelen met zich mee die men bij de werkelijke aankoop van nieuwe medische apparatuur niet zou hebben.

De beste en nieuwste apparatuur binnen handbereik

Met de medical lease-formule van GRENKE kan elke onderneming van de nieuwste, medische apparatuur genieten zonder zware investeringen te moeten doen.


Ook kosteloos omruilen voor vernieuwde apparatuur is hierbij inbegrepen. Zo is men steeds probleemloos mee is met de nieuwste ontwikkelingen op de markt en kan men zelfs na enkele maanden al van apparatuur wisselen wanneer deze al verouderd blijkt te zijn.


Medical lease geeft bovendien aan de patiënten een veilig gevoel aangezien hun medische hulpverlener voortdurend met de nieuwste materialen aan het werk is.


Dit straalt naar patiënten uit dat men altijd voor de best mogelijke behandeling gaat en dat zij steeds toegang hebben tot de meest moderne technologie.

Geen financiële verrassingen

Om ook op het gebied van financiën overzichtelijker en voordeliger te werken, int GRENKE slechts viermaal per jaar de vaste betaaltermijnen voor medical lease (telkens op één januari, één april, één juli en één oktober). Dit betekent dat de leasetermijn per kwartaal van tevoren wordt geïnd.


Zoals hierboven reeds vermeld, kunnen de nieuwste medische apparaten tegen gelijkblijvende en goed calculeerbare maandelijkse termijnen worden geleased.


Hierdoor wordt de balans van uw onderneming tijdens de duur van de medical lease niet belast en neemt GRENKE, na de afloop van uw contract, gewoonweg de oude apparatuur weer terug, in ruil voor het nieuwste model.

Keuze uit uitgebreid aanbod

Het medical lease-plan van GRENKE omvat een zeer uitgebreid aanbod aan medische apparatuur.


Zo heeft men onder meer de keuze uit:

  • pax en mri-apparatuur;

  • netwerk- en ICT-voorzieningen;

  • noodstroomapparatuur;

  • oproep- en wachtrijsystemen;

  • defibrillators;

  • patiënt monitors;

  • kleine, medische apparaten;

  • ...


Deze lijst is allesbehalve limitatief.

 

Dit wil zeggen dat wanneer ondernemingen op zoek zijn naar één of meerdere apparaten die niet in bovenstaande lijst staan vermeld, dat GRENKE ook deze steeds kan aanbieden via medical lease.