Uw login

Maak gebruik van de snelle toegang tot uw persoonlijke portaalsite.

 

Naar het Grenke Partner-Portaal

GRENKE-klantenportaal

 

Word partner!

Graag informeren wij u als fabrikant of leverancier over de voordelen die een samenwerking met GRENKE u kan bieden. Neem contact op met ons via serviceanti spam bot@grenkeanti spam bot.be.

 

De voordelen van kopieermachines leasen

Bij de opstart van een bedrijf staan er altijd serieuze investeringen in het vooruitzicht die weinig tot niets met de core business te maken hebben.


Denk bijvoorbeeld maar aan de aanschaf kantoormeubilair, printers, faxapparaten, … Allemaal zaken die in se niets te maken hebben met het doel van de onderneming, maar wel noodzakelijk zijn om het bedrijf draaiende te houden.


En vaak gebeurt het dan ook nog eens dat deze kosten hoger uitdraaien dan oorspronkelijk voorzien.


Gelukkig bestaan er alternatieven voor de aankoop van deze materialen.


Zo heeft GRENKE de mogelijkheid uitgedacht om kopieermachines te leasen en zo de liquiditeit van deze ondernemingen bij de start en in de toekomst te sparen.


Daarnaast brengt de piste van kopieermachines leasen ook nog tal van andere voordelen met zich mee, die bij de aanschaf van deze apparatuur niet voorhanden zijn.

Genieten van de nieuwste technologie

Door de voortdurende, technologische vooruitgang, heeft de ontwikkeling van kopieermachines over de jaren heen een enorme toevlucht genomen.


Dit maakt dat de innovatiecyclus van deze apparatuur steeds korter is geworden, en bedrijven nu ook vaker de afweging moeten maken of ze al dan niet in een nieuw model gaan investeren. Een nieuw model kan immers een groter concurrentievoordeel opleveren, en bijgevolg dus ook meer klanten.


Maar wat als het bedrijf dit financieel risico niet kan dragen?


Wanneer men beslist om via GRENKE kopieermachines te leasen, zijn financiële risico’s niet langer een probleem meer.


Bedrijven betalen slechts éénmaal per kwartaal een vaste, afgesproken prijs voor al hun apparatuur, waardoor de kosten als het ware verspreid worden over verschillende termijnen.


Daarnaast biedt het GRENKE-leasingcontract ook de mogelijkheid om:

  • kosteloos kopieermachines te wisselen wanneer er nieuwere modellen zijn;

  • de huidige leasing tegen een kleine meerprijs uit te breiden, wanneer men meer kopieermachines nodig heeft;

  • de kopieermachine kosteloos te laten maken of te vervangen wanneer deze een defect heeft.


Kortom, kopieermachines leasen bij GRENKE is gegarandeerd een veilige keuze!

Marktpositie verbeteren

Zoals hierboven reeds vermeld, biedt kopieermachines leasen bij GRENKE een niet te kloppen concurrentievoordeel. Men kan immers van een beter model genieten dan bij de effectieve aanschaf van een kopieermachine.


Bovendien dient men niet meteen het gehele bedrag van het apparaat neer te leggen zoals bij een aankoop, en kunnen bedrijven dus op een budgetvriendelijke manier hun marktpositie verbeteren.


Daarnaast kiest men met de lease van kopieermachines ook nog eens voor een maximale bescherming van de leencapaciteit, waardoor er meer ruimte is om andere materialen aan te schaffen. Een echte win-win situatie dus.

Flexibiliteit en stabiliteit in één

Ten slotte nog een laatste, en niet te missen voordeel van kopieermachines leasen, is dat er tegelijk flexibiliteit en stabiliteit op eenzelfde moment aanwezig is.


Flexibiliteit enerzijds omdat bedrijven:

  • kopieermachines kunnen leasen over een termijn die voor hen het meest gunstig is;

  • eenvoudig, gratis en te allen tijde van kopieermachine kunnen veranderen indien zij dit wensen;

  • hun leasingcontract kunnen laten uitbreiden om meerdere kopieermachines te leasen.

  • op het einde van uw leasecontract kunnen kiezen om de huidige kopieermachines over te nemen aan een voordelig tarief, of deze liever inruilt voor nieuwe modellen.


En anderzijds stabiliteit omdat men:

  • geen ruim investeringsbedrag, maar slechts een beperkt budget nodig heeft.

  • periodiek een vast bedrag betaalt waardoor men niet voor verrassingen komt te staan.

  • zich geen zorgen hoeft te maken over bedrijfsverlies, aangezien een GRENKE- contactpersoon bij een defect apparaat meteen actie onderneemt en voor een vervangend toestel zorgt.


Vragen over het leasen van kopieermachines? Neem contact op met GRENKE.