Uw login

Maak gebruik van de snelle toegang tot uw persoonlijke portaalsite.

 

Naar het Grenke Partner-Portaal

GRENKE-klantenportaal

 

Word partner!

Graag informeren wij u als fabrikant of leverancier over de voordelen die een samenwerking met GRENKE u kan bieden. Neem contact op met ons via serviceanti spam bot@grenkeanti spam bot.be.

 

Werken bij GRENKE

Wil u graag werken bij een ambitieus bedrijf met een internationaal karakter, waarbij u rechtstreeks in contact staat met verschillende ondernemingen? Hebt u bovendien enige affiniteit met het op zoek gaan naar financiële oplossingen voor KMO’s en bent u op de hoogte van de uitgebreide mogelijkheden die IT-leasing aan hen te bieden heeft?

 

Solliciteer dan op één van deze onderstaande vacatures en werk binnenkort bij GRENKE!

Openstaande vacatures

Account Manager (m/f) - Ghent

Internal Sales (m/f) - Ghent

Account Manager (m/f) - Namur

Waarom werken bij GRENKE?

GRENKE LEASE maakt deel uit van de internationale GRENKE-groep, die met haar hoofdzetel is gevestigd in Duitsland. Intussen is GRENKE al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het op zoek gaan naar lease en renting oplossingen voor kleine en middelgrote ondernemingen.

 

Waar het vroeger allemaal begon met compacte oplossingen op het gebied van IT-leasing, is GRENKE vandaag de dag uitgegroeid tot financiële partner voor bijna eender welk aspect binnen kleine en middelgrote bedrijven. Zo kan u bij GRENKE onder meer terecht voor totaaloplossingen op gebied van IT-lease, medical lease, machine leasing, kantoorinrichting, kopieerapparaten, printers, enzovoort.

 

Wie dus bij GRENKE werkt, zal dagelijks in contact komen te staan met verschillende bedrijven die zeer uiteenlopende wensen en behoeften hebben, waardoor geen één werkdag dezelfde is. U zal steeds opnieuw op een creatieve manier leren omspringen met de financiële budgetten van uw klanten om zo voor hen de best mogelijke en rendabele oplossing te bieden.

 

Bovendien bieden wij u als werkgever een werkzekere omgeving, waarbij u talrijke kansen en mogelijkheden krijgt om uzelf nog verder te ontplooien als werkkracht en dit in een teamgerichte bedrijfsstructuur.