Uw login

Maak gebruik van de snelle toegang tot uw persoonlijke portaalsite.

 

Naar het Grenke Partner-Portaal

GRENKE-klantenportaal

 

Word partner!

Graag informeren wij u als fabrikant of leverancier over de voordelen die een samenwerking met GRENKE u kan bieden. Neem contact op met ons via serviceanti spam bot@grenkeanti spam bot.be.

 

GRENKE: partner van kleine en middelgrote ondernemingen

De geschiedenis van ons bedrijf begon in 1978 in het Zuid-Duitse Baden-Baden. Wolfgang Grenke herkende in leasing voor kantoorautomatisering een nieuwe markt en richtte het bedrijf op als eenmanszaak. Uit de visie van destijds is inmiddels een concern gegroeid met een compleet dienstenspectrum - leasing, banking en factoring.

 

Leasing en renting blijft onze kernactiviteit. GRENKE is en blijft marktleider in leaseoplossingen voor IT-investeringen van KMO's. Ieder bedrijf beschikt nu over servers, laptops, computers, printers en scanners. IT behelst ondertussen veel meer dan dat. Er zijn ondertussen de portable devices bijgekomen zoals scanners, betaalsystemen, kassasystemen, point of sales systemen en dergelijke meer. We financieren als het ware complete IT-netwerken in bedrijfsomgevingen.

Ondertussen zijn we geëvolueerd naar een concern dat niet enkel kantoorautomatisering financiert, maar ook medische apparatuur voor behandeling en diagnostiek, productiemachines, schoonmaakmachines, bedrijfsmeubilair, printers, kopieermachines en andere uiteenlopende technologieën. We houden echter steeds de belangen van de KMO in het achterhoofd. 

 

We staan dan ook sterk in persoonlijke advisering en dienstverlening. Leasing en renting op maat van uw nodenen behoeften. We gaan prat van een slanke procesorganisatie, zodat ook kleinere overeenkomsten efficiënt kunnen worden afgehandeld. Het is die focus die ons onderscheidt van andere spelers. Bovendien handelen wij snel. Een aanvraag wordt onmiddellijk behandeld. Geen wachttijden van enkele dagen. Want soms kan het snel gaan. De GRENKE-groep blijft zich in de toekomst positioneren als partner van kleine en middelgrote bedrijven, of het nu gaat om leasing, renting, bankdiensten of factoring. .