Uw login

Maak gebruik van de snelle toegang tot uw persoonlijke portaalsite.

 

Naar het Grenke Partner-Portaal

GRENKE-klantenportaal

 

Word partner!

Graag informeren wij u als fabrikant of leverancier over de voordelen die een samenwerking met GRENKE u kan bieden. Neem contact op met ons via serviceanti spam bot@grenkeanti spam bot.be.

 

40 jaar ervaring, daar kunt u op bouwen.

GRENKE bestaat 40 jaar en is uitgegroeid tot een wereldwijde speler inzake leasing en renting. Waar ook ter wereld, wij staan garant voor een persoonlijk contact waarbij wij ons verdiepen in uw business, uw noden. Uw situatie is uniek. Samen met u gaan wij de uitdaging aan. Competent en met toewijding, transparant en fair, oprecht en persoonlijk. Het zijn slechts enkele bewoordingen die weergeven hoe wij denken over zaken doen. Zaken doen gaat niet enkel over investeringen, maar over vertrouwen. Een blijvend partnership. Daar gaan we voor.

 

Groep

GRENKE is uitgegroeid tot een concern met een uitgebreid dienstenspectrum: leasing, banking en factoring.  Wij zijn actief in de volledige Europese markt. In België bieden we enkel leaseoplossingen aan. Wij zien onszelf in alle opzichten als DE partner van KMO's en de medische sector. Lees meer